"Голос країни. Все по-чесному" розпочинає прямі ефіри!

"Голос країни. Все по-чесному" розпочинає прямі ефіри!

Хто дійшов до головного етапу найчеснішого вокального шоу країни?

Поделиться:

Найчесніше вокальне шоу країни розпочинає прямі ефіри! Вже цієї неділі – 26 травня ви побачите виступи наживо 16-ти найяскравіших конкурсантів "Голосу країни".

Зіркові судді - Cвятослав Вакарчук, Тіна Кароль, Олег Скрипка та Олександр Пономарьов - обирали наосліп, ламаючи кнопки. Віддавали перемогу сильнішим та дарували другий шанс під час боїв. Але влада змінюється! І головними суддями "Голосу країни" відтепер стають глядачі шоу. Час їм робити вибір у прямому ефірі. Кожен голос важливий, коли все по-чесному!

Отже, до прямих ефірів дійшли по чотири найсильніших учасників з команд зіркових тренерів.

Святослав Вакарчук увірвався з фантастичною четвіркою вокалістів: вибуховий грузин Ото Немсадзе, його ліричний земляк Мікаель Кіладзе та львів'янин з Конго Блез Малаба проти тендітної лемки Христини Соловій! В цій команді без вражаючих сюрпризів точно не обійдеться!

Олександр Пономарьов третій сезон поспіль прагне виграшу! Разом з ним справжній боєць Юрій Камбарян, вокаліст та бітбоксер Радмир Мухтаров, юна красуня Анна Ходоровська та чаруючий голос – Сергій Ручкін.

Олег Скрипка - єдиний серед чотирьох тренерів вже перемагав у "Голосі країни", і знає секрет успіху! У його команді: запальна Олена Жигарева, сильний та щирий Іван Сяркевич, магічна красуня Тетяна Ожелевська та дзвонар з вражаючим вокалом Артем Кондратюк!

Тіна Кароль зібрала різноманітну команду з універсальних бійців! В арсеналі кожного з них найкращі музичні прийоми та улюблені народом жанри. Зустрічайте: незламна Ольга Сивакова, кумир багатьох глядачів Тарас Мельник, впевнений мачо Олексій Ковальовта подвійна сила – дует London Hill!

Кого з конкурсантів підтримають глядачі у прямому ефірі? Дізнаємось вже цієї неділі на каналі 1+1!