Горбунов і журналісти навчилися робити найкрасивіші паски

Горбунов і журналісти навчилися робити найкрасивіші паски

Проект "Великий пекарський турнір" провів майстер-клас для журналістів з прикрашання великодніх пасок.

Поделиться:

25 квітня у прекрасному місці для проведення майстер-класів ресторані Sam's Steak House проект "Великий пекарський турнір" провів майтер-клас для журналістів.

Юрій Горбунов, ведучий проекту "Великий пекарський турнір" та пані Ольга Ганущак, член журі нового шоу каналу 1+1 провели для журналістів майстер-клас з прикрашання пасок. Кожен учасник мав змогу створити свій власний Великодній хліб під керівництвом досвідченого експерта пекарського мистецтва.

"Я вважаю це свято особливим. Ще з дитинства для мене була відведена важлива місія – прикрашання Великоднього кошика. Саме мені довіряли розкладати святкову паску, ковбасу, яйця. У нас є раритетна посудина, у яку ми вже понад тридцять років кожного Великодня викладаємо масло та сир", - поділився власними традиціями святкування Великодня Юрій Горбунов.

Ольга Ганущак наголосила, що окрім дотримування технологічних нюансів приготування паски, важливо дбати про чистоту духовну: "Ритуал приготування паски полягає в тому, щоб господиня була чистою як тілом, так і душею. Щоб не було ні крику, ні шуму, ні протягу в приміщенні. Важливо позитивно налаштуватись та усміхатися. Перед приготуванням тіста добре помолитися. Паска у такої господині обов'язково вдасться".