Горбунов нагородив премією "Диво-Дитина 2015" талановиту дівчинку з Полтави

Горбунов нагородив премією "Диво-Дитина 2015"  талановиту дівчинку з Полтави

На 7-й Щорічній Всеукраїнській премії "Диво-Дитина 2015" знаменитості, політики та спортсмени нагороджували переможців.

Поделиться:

Вже сім років поспіль "Диво Дитина" залишається головною подією для дітей у нашій країні.

Премія традиційно підсумовує головні річні досягнення та перемоги кмітливих, творчих, талановитих та спортивних представників підростаючого покоління. Основна мета Премії - пошук, відбір та нагородження на основі експертної оцінки по встановленим номінаціям найобдарованіших дітей України, які мають досягнення в науці, спорті або мистецтві, унікальні, розумові або фізичні здібності, дітей-рятівників.

Премія вручається в 5 номінаціях. У номінації "Найдивовижніша дитина" переміг справді надзвичайний хлопчик – 5-річний вундеркінд Лев Бондаренко з Харкова, котрий читає 145 слів за хвилину. Також у своєму юному віці він вже освоїв понад 200 енциклопедій, говорить українською, російською та англійською, вивчає французьку, іспанську та японську. Мріє злітати у космос та стати репортером, аби розповідати світові про найдивовижніші речі. "Найрозумнішими дітьми" стали 13-річний знавець української мови Артем Янчак зі Львова та юний математик 11-річний Петро Величко з Мелітополя. 

У номінації "Найспортивніша дитина" судді віддали перемогу чемпіонам світу зі спортивно-бальних танців 9-річним Дарії Ясиновській та Артему Панасенко з Києва.

Найбільш творчою дитиною були визнана 12-річна Софія Матвієнко з Полтави, яка зачарувала усіх присутніх грою на флейті. Нагороду вона отримала з рук ведучого "1+1" Юрія Горбунова.

"Найобдарованіші діти, яких ми сьогодні нагородили, це - майбутнє нашої країни. І нам, дорослим, як ніколи потрібно їм допомагати та підтримувати їх. Вірю, що всі номінанти та лауреати премії "Диво-Дитина" обов'язково досягнуть визнання не тільки в Україні, а і за її межами", - зазначив Юрій.