Горянський: Я сподіваюся, що мого персонажа у ‘Хазяйці' будуть ненавидіти

Горянський: Я сподіваюся, що мого персонажа у ‘Хазяйці' будуть ненавидіти

Сьогодні, о 21:00, глядачі 1+1 побачать першу серію мелодрами Хазяйка виробництва "1+1 Production".

Поделиться:

Виконавці головних ролей Володимир Горянський та Олена Стефанська розказали про залаштунки серіалу "Хазяйка", прем'єру якого глядачі побачать уже сьогодні о 21.00 на телеканалі "1+1".

У серіалі Олена Стефанська виконала роль хазяйки шахти і усього міста Аліни Хмельовської, а Володимир Горянський роль її спільника – Анатолія Плахотнюка.

"Олена так ужилась в роль, що інколи я її боявся. Іноді за лаштунками доводилось її смішити, щоб розрядити атмосферу", - зауважив Володимир Горянський, який виконав у серіалі роль депутата, який не зупиняється ні перед чим у досягненні своєї мети.

А деякі сцени доводилось і перезнімати.

"Коли Володя дивився на мене таким серйозним поглядом у кадрі, що відповідає його образу, а я ж знаю його зовсім іншою людиною у житті, інколи я "кололась" - додала Олена Стефанська.

Для Володимира Горянського ролі негідника нетипова.

"Я граю рідкісну сволоту, і сподіваюся, що мого персонажа будуть ненавидіти. Не мене, як актора, а його, як персонажа. Це депутат, який купив собі своє місце. Зазвичай, я навіть у поганих персонажах шукаю щось хороше, але у ньому я не зміг знайти нічого",  - зізнається Горянський.

Дивіться першу серію драми "Хазяйка" вже сьогодні о 21:00 по ТБ або онлайн.

"Хазяйка" - це адаптація латиноамериканської теленовели "La Patrona" від "1+1 продакшн". Cценарій адаптації написала українська письменниця Ірина Чернова, переможниця премії "Коронація слова", відома читачам під псевдонімом Люко Дашвар. Більше інформації дивіться на офіційному сайті: http://hazyaika.1plus1.ua/.

Новости по теме