Група "1+1 медіа" стала співорганізатором фестивалю "Відкрита ніч"

Група "1+1 медіа" стала співорганізатором фестивалю "Відкрита ніч"

Захід відбудеться в останні вихідні червня

Поделиться:

Фестиваль "Відкрита Ніч – Дубль 17" оголошує про початок своєї роботи у 2014 році. Незважаючи на проблеми, що охопили нашу країну, фестиваль відбудеться у традиційні для нього дні – останні вихідні червня.

У 2014 році до організації фестивалю долучилася група "1+1 медіа", розширюючи межі  фестивалю з виключно кіноматеграфічних до телевізійних. Із цього року у програмі з'являться окремі номінації для телевізійних проектів: "Спеціальний репортаж", "Скетчком/стенд-ап" та "Промо/рекламний ролик".

"Ми постійно перебуваємо в активному пошуку молодих талановитих людей, які готові приєднатись до нашої команди. Фестиваль "Відкрита ніч" давно зарекомендував себе як майданчик, де збираються активні і творчі особистості. Ми раді партнерству і сподіваємось, що нові номінації із сфери ТВ дозволять фестивалю розширити аудиторію і вийти в нову площину" - прокоментував Олександр Ткаченко, генеральний директор 1+1 медіа

Фестиваль оголошує збір робіт для участі в конкурсній та позаконкурсній програмах. Ми чекаємо на ваші фільми та відео роботи з 15 травня до 12 червня. Умови участі можна знайти на офіційному сайті фестивалю opennight.org.ua.

Цього року "Відкрита Ніч" планує продовжити традицію перегляду фестивальної програми на різних майданчиках в різних містах України синхронно з майданчиком в Києві. Останній раз фестиваль одночасно відбувся на п'ятнадцяти екранах України.