"Хочу у ВІА Гру": екс-солістка групи "Блестящие" влаштувала істерику і знепритомніла

"Хочу у ВІА Гру": екс-солістка групи "Блестящие" влаштувала істерику і знепритомніла

У шоу "Хочу у ВІА Гру" кілька разів втратила свідомість екс-учасниця групи "Блестящие" Юліанна Лукашева.

Поделиться:

У шоу "Хочу у ВІА Гру" кілька разів втратила свідомість екс-учасниця групи "Блестящие" Юліанна Лукашева. Дівчині знадобилася допомога лікарів після того, як Костянтин Меладзе припинив її участь у проекті.

У другому етапі кастингу учасниці самостійно розділились на трійки. Експресивна Юліанна була в трійці з Ольгою Сансевич та Євгенією Наносовою.

Дівчата виявилися зовсім різними за темпераментом. Вони не змогли домовитися під час репетицій і зрештою провалили фінальний виступ.

А Юліанна ще й не вивчила слова пісні "Алло, мам", чим остаточно зіпсувала номер.

"Це було жахливо. Відчуття, що ви готувалися в різних містах. Ви одягнуті Бог знає як. Ви обрали пісню, яка вам не підходить абсолютно, тому що ви не розумієте, про що там іде мова. Повна розгубленість і дурість" - розгромив виступ Костянтин Меладзе.

Після такої критики у Юліанни почалася справжня істерика. За лаштунками дівчина не трималася на ногах, кілька разів падала на підлогу. Свою істерику вона пояснила перевтомою.

"Котику, якщо я розкажу тобі свій графік, то впору розридатися. Ти ж була в групі, ти знаєш, що таке бути артистом", - намагалася заспокоїти учасницю Віра Брежнєва.

Нагадаємо, у другий тур кастингу "Хочу у ВІА Гру" Юліанна Лукашева потрапила саме завдяки сльозам.

Шоу "Хочу у ВІА Гру" онлайн дивіться на сайті 1+1 у розділі "Відео".