"Хочу у ВІА Гру" на 1+1: нові пісні Меладзе та оголошення переможців!

"Хочу у ВІА Гру" на 1+1: нові пісні Меладзе та оголошення переможців!

У восьмому ефірі шоу "Хочу у ВІА Гру" глядачі нарешті дізнаються, хто ж стане новою народною "ВІА Грою"! В ефірі шоу буде оголошено, яка "трійка" набрала найбільше глядацьких смс

Поделиться:

У восьмому ефірі шоу "Хочу у ВІА Гру" глядачі нарешті дізнаються, хто ж стане новою народною "ВІА Грою"! В ефірі шоу буде оголошено, яка "трійка" набрала найбільше глядацьких смс і хто почне новий етап свого життя у складі легендарного колективу.

Костянтин Меладзе вже написав два суперхіти для кожної "трійки", які дівчата і виконають на фінальному гала-концерті. Виступлять учасниці також і зі своїми наставницями, Альоною Вінницькою та Надією Мейхер. Підтримати півфіналісток прийдуть і наставниці вже вибулих "трійок" - Анна Сєдокова, Альбіна Джанабаєва і Меседа Багаудінова.

Не обійдеться і без участі інших зірок: Валерій Меладзе, Валерія, Поліна Гагаріна, Йолка та гурт "Вінтаж" - усі вони візьмуть участь у фінальному гала-концерті проекту " Хочу у ВІА Гру"!

А глядачам нарешті покажуть і розкажуть про життя учасниць-півфіналісток, три з яких вже скоро будуть підкорювати зірковий Олімп!

Дивіться фінал шоу "Хочу у ВІА Гру" вже сьогодні, 25 жовтня, о 21:00 на каналі 1+1!