Ходоровська: "Вірю, що сильна й непереможна країна починається з дружної сім'ї!"

Ходоровська: "Вірю, що сильна й непереможна країна починається з дружної сім'ї!"

Переможниця проекту "Голос країни - 3" Анна Ходоровська стала спеціальною гостею фестивалю "День сім'ї, любові та вірності"

Поделиться:

Переможниця проекту "Голос країни - 3" Анна Ходоровська стала спеціальною гостею фестивалю "День сім'ї, любові та вірності", який відбувся у місті Коростень і був присвячений українським багатодітним сім'ям. Молода артистка з радістю виступила на святковому концерті та поспілкувалася з дітками. А найбільше її вразило знайомство з сім'єю, у якій 11 дітей.

"На святковому концерті ми були свідками нагородження багатодітних сімей, і гілку першості отримала сім'я, в якій одинадцятеро дітей! Просто неймовірно!" - захоплюється Аня.

Виступ Анни Ходоровської став кульмінацією концерту. Під оплески глядачів вона виконала кілька світових шлягерів і свою дебютну пісню "Если есть любовь...". А найзворушливішим моментом виступу стала пісня "Квіти" на слова Ліни Костенко й музику Руслана Квінти.

За її словами, бачити в залі стільки багатодітних сімей – задоволення, яке ні з чим не можна порівняти.

"Справжня сім'я - сім'я, в якій діти зростають у любові, де кожен має підтримку та отримує пораду рідного, де люди вірять одне в одного. Я вірю, що сильна й непереможна країна, нація починається з дружної сім'ї! Миру нам і любові!" - наголосила співачка.