"Хоробрі серця" отримали одну з найпрестижніших телевізійних нагород

"Хоробрі серця" отримали одну з найпрестижніших телевізійних нагород

Патріотичний проект "Хоробрі серця", присвячений подіям на сході України, отримав національну премію "ТЕЛЕзірка 2014"

Поделиться:

Патріотичний проект "Хоробрі серця", присвячений подіям на сході України, отримав національну премію "ТЕЛЕзірка 2014". Програма перемогла у номінації "Найбільш вражаючий проект". За "Хоробрі серця" проголосували 25% глядачів.

У середу, 15 квітня, під час зйомок нового випуску до студії завітали організатори премії, щоб вручити статуетку "ТЕЛЕзірки" ведучому Ахтему Сеітаблаєву.

"Я надзвичайно зворушений! Це дуже хвилююче отримати таку велику нагороду. Ми, вся команда "Хоробрих сердець", дякуємо глядачам за довіру. Але ця нагорода належить в першу чергу героям "Хоробрих сердець" - волонтерам, лікарям, матерям, військовим, усім, хто став на захист України у цей складний час. "Хоробрі серця" - програма про людський подвиг у всіх його виявах. І справжню ціну кожного подвигу ми лише починаємо усвідомлювати", - подякував Ахтем Сеітаблаєв.

Народна премія "ТЕЛЕзірка" заснована виданням "Теленеделя". Це перший в Україні загальнонаціональний рейтинг, де експертами є телеглядачі. Переможці "ТЕЛЕзірки" визначаються щороку шляхом голосування, у якому беруть участь десятки тисяч глядачів.

Цього року канал "1+1" встановив рекорд "ТЕЛЕзірки" - канал здобув перемогу у п'яти номінаціях з дев'яти.

Нагадаємо, з цієї весни проект "Хоробрі серця" виходить на каналі "2+2". Нові випуски "Хоробрих сердець" дивіться на сайті телеканалу "2+2" http://2plus2.ua/.