"Хоробрі серця" передали в АТО три реанімобіля

"Хоробрі серця" передали в АТО три реанімобіля

Підсумковий випуск проекту вийшов в ефірі "1+1" у неділю, 21 грудня.

Поделиться:

Проект "Хоробрі серця" і компанія "1+1 Media" зібрали кошти на 3 реанімобіля для зони АТО. Ці "лікарні на колесах" укомплектовані всім необхідним для порятунку життів захисникам України на передовій. Про це під час заключного ефіру проекту сказав його ведучий Ахтем Сеітаблаєв. Підсумковий випуск "Хоробрих сердець" вийшов в ефірі "1+1" у неділю, 21 грудня.

"В цих реанімобілях – все найнеобхідніше для надання першої медичної допомоги нашим бійцям, від дефібрилятора до різних препаратів. Є запас кровоспинних засобів, антисептиків, перев'язувальних матеріалів", - розповів Ахтем Сеітаблаєв.

Один з реанімобілів чекав відправки на схід України прямо в студії "Хоробрих сердець". Ще один – на момент зйомок перебував у Запоріжжі, де готувався до відправки на передову. А третій реанімобіль вже несе службу в зоні АТО разом з батальйоном "Херсон".

Реанімобілі вдалося купити завдяки допомозі небайдужих українців. Благодійні внески приймалися на сайті http://horobri.1plus1.ua/ . На момент запису підсумкового ефіру на рахунок надійшло близько півмільйона гривень. Також проект "Хоробрі серця" провів аукціон лотів від знаменитих українців, де були зібрані ще понад 200 тисяч гривень. Здійснити таку масштабну ініціативу "Хоробрим серцям" допомогла благодійна організація "Фонд Оборони Країни".

У підсумковому випуску "Хоробрих сердець" взяли участь бійці, яких називають легендами АТО. Подивитися ефір онлайн можна на сайті 1+1:

Нагадаємо, "Хоробрі серця" – перший на українському телебаченні великий проект, повністю присвячений героям війни на сході України. Телеглядачі називають його програмою, яку неможливо дивитися без сліз.

У "Хоробрих серцях" вперше свої унікальні життєві історії розповіли військові, добровольці, волонтери, медики – усі, хто ризикує життям, захищаючи Україну. Саме в "Хоробрих серцях" "зняли броню" безстрашні "кіборги" і розповіли про те, ким були в мирному житті. В ефірі "Хоробрих сердець" руфер Григорій Мустанг зізнався, що змінив ім'я на Слава Україні. А ще прямо в студії програми боєць АТО зробив пропозицію медсестрі, яка рятувала йому життя в госпіталі.