Хто потрапив до шоу "Голос. Діти 2" після відборів наосліп

Хто потрапив до шоу "Голос. Діти 2" після відборів наосліп

Тренери врешті-решт сформували свої команди

Поделиться:

У неділю, 15 лютого, проект "Голос. Діти 2" досягнув свого апогею - зіркові тренери Потап, Тіна Кароль та Наталя Могилевська – врешті-решт сформували свої команди. Нагадаємо, кожному з них  треба було взяти під опіку дванадцять юних вокалістів. На початку третього дня сліпих прослуховувань у команді Потапа лишалось п'ять вакантних місць, у Наталі Могилевської – шість, а у Тіни Кароль – лише одне.

Не дивно, що першою закінчила набір вокалістів саме Тіна, найдосвідченіший з усіх тренерів проекту. Волею долі та за покликом серця співачки останнім учасником у її команді став Віктор Папп, талановитий хлопець, до якого Тіна не повернулася минулого разу, про що дуже сильно шкодувала.

"У моїй команді дуже різні артисти. Це відверті, чисті дітки. Ті, для кого спів – це покликання, життєве кредо", - підсумувала Кароль.

Отже, вітайте! Дванадцять щасливчиків, готових прямувати до перемоги під керівництвом Тіни Кароль: Нікта Трондін, Аліє Бекирова, Марк Коваленко, Олександр Чиший, Віка Балашова, Віктор Папп, Роман Сасанчин, Руслан Асланов, Уляна Баранюк, Арсеній Данилюк, Костюк Аліна.

Незважаючи на те, що Наталя Могилевська ще від початку програми взяла непоганий старт, Потап випередив її, сформувавши команду другим, услід за Тіною. Його обранцями на третьому етапі вибору наосліп стали: Іван Лєсной, Анастасія Микитюк, Олександра Сіркашева, Анна Музафарова та Діана Піхун. Вони доєдналися до таких вокалістів, як Полліанна Рижак, Василь Демчук, Анастасія Багінська, Анастасія Радченко, Катерина Манузіна, Роман Парфенюк та дуету – Настя Лісуха і Настя Завадська, сформувавши команду з 12 учасників. Зауважимо, що Потапу дуже щастить на вокалісток, яких звуть Анастасія, – з ним до успіху прямуватимуть цілих п'ять Насть!

"У меня замечательная подборка супер-классных ребят!" - просто підсумував Потап.

Найпліднішим день виявився для Наталі Могилевської, яка забрала до себе під крило аж шістьох талановитих діток: Віолетту Литвиненко, Дарину Сорокіну, Катю Качановську, Єлизавету Савіну, Михайла Царя та Софію Волошаненко. Разом з учасниками, обраними співачкою у минулі дні – Анною Трінчер, Каріною Казарян, Богданом Темченко, Дариною Галицькою,  Уляною Ісаченко та Ганною Комяковою – вони сформували команду, яку сама Наталя Могилевська без скромності вважає переможцями.

"Моя головна місія, моя головна мета полягає в тому, щоб кожен з них зробив велику перемогу над самим собою", - пояснила свої слова співачка, яка чесно попереджала кожного з юних співаків, що у її команді доведеться дуже тяжко працювати.

Сліпі прослуховування завершено, але найцікавіше ще чекає попереду, адже наступний етап проекту – "Вокальні битви". За їх підсумками кожному з тренерів доведеться попрощатись з двома третинами своєї команди! Згідно з правилами, на музичний ринг вийде троє учасників, але переможе лише один. Залишаться тільки найсильніші. Кого з учасників ми побачимо у живому ефірі, дивись уже у наступних випусках другого сезону "Голос. Діти" - у суботу, 21 лютого, та неділю, 22 лютого, о 21:00 на "1+1".

Усі виступи учасників проекту можна подивитися онлайн у розділі ВІДЕО