Хто став героями нового сезону шоу "Принц бажає познайомитись в Одесі"

Хто став героями нового сезону шоу "Принц бажає познайомитись в Одесі"

Сьогодні, 3 лютого, на каналі "1+1" відбудеться прем'єра реаліті-шоу "Принц бажає познайомитись в Одесі"

Поделиться:

Сьогодні, 3 лютого, о 22:00 на каналі "1+1" відбудеться прем'єра реаліті-шоу "Принц бажає познайомитись в Одесі".

За форматом цього романтичного проекту, трійка титулованих аристократів заради справжнього кохання відмовилась від  розкоші і комфорту і вирушила в Україну. Їм доведеться подолати чимало пригод, аби зустріти дівчину своєї мрії!  Пропонуємо вам поближче познайомитися з нашими героями.

Васант Дайаратна

Індійський принц, внук одного з останніх королів Шрі-Ланки. Історія його роду налічує більше тисячі років. Свого часу його предки - царі і воїни - володіли не тільки Цейлоном, а й значною частиною Південної Азії. Останні роки родина Дайаратна живе на півдні Індії, в штаті Тамілнад. Принц володіє кількома фабриками з виробництва шовку і заводом з очищення води. Васант дуже традиційний індієць: він шанує місцеві традиції, дуже шанобливо ставиться до батьків і регулярно ходить в храм. Однак власне щастя принц сподівається знайти з тією дівчиною, яка втілить у собі індійські цінності та європейський характер.

Франсиско дель Каспіо  

Іспанський маркіз. Історія роду дель Каспію бере початок в готичної Іспанії чотирнадцятого століття. Сім'я маркіза вже кілька століть володіє великими плантаціями винограду і виноробними. Франсиско звик отримувати все, що забажає. Він їздить на дорогих авто, одягається у кращих кравців Іспанії, і живе в самому центрі Барселони в шикарних апартаментах. Захоплюється раритетним зброєю і з гордістю говорить, що в його жилах тече кров лицарів. У маркіза було багато жінок, проте жодне з них він так і не ризикнув відкрити своє серце. Франсиско вірить, що справжню любов він знайде в Україні.

Кристіан де Надаї

Італійський граф, рід якого налічує більше восьми століть і є одним з найвпливовіших в Італії. Серед друзів графа відомі політики, бізнесмени, художники й актори. Сім'я де Надаї володіє одними з найбільших фруктових плантацій в Європі, а також займається виробництвом і продажем елітних роялів. У розпорядженні графа відразу кілька резиденцій по всій Італії, але постійно він живе в так званому зимовому маєток, в кварталі мільйонерів, неподалік від міста-зірки Пальма-Нови. Граф звик до розкоші і багатства, але заради пошуків справжньої любови, він погодився на час відмовився від усіх привілеїв і скуштувати принади життя середньостатистичного українця.