Хто став першою учасницею команди Вакарчука?

Хто став першою учасницею команди Вакарчука?

Першою підопічною Святослава Вакарчука стала американка

Поделиться:

За два ефіри "сліпих прослуховувань" Святослав Вакарчук так і не зміг залучити до своєї команди жодного учасника. А під кінець минулого ефіру, коли один з найсильніших вокалістів проекту – Андрій Подкалюк - обрав своїм тренером не його, взагалі вирішив покинути шоу.

"Якщо ви не будете у моїй команді, то я покидаю проект. Мені тут немає сенсу залишатися", - сказав Вакарчук і пішов геть.

Чи повернеться Святослав у своє тренерське крісло, було головною інтригою протягом усього попереднього тижня… На щастя, він таки повернувся! І набрав перших унікальних вокалістів до своєї команди.

Його першою підопічною стала американка - 34-річна Брія Блессінг. Хоча жінка є іноземкою за походженням, вона з гордістю говорить українською та співає українські пісні.

"Я народилася в Техасі, але живу в Україні вже більше 15 років. До переїзду навіть не чула про Україну, взагалі не знала, де вона знаходиться. Батьки казали: це на рік, на два, але ми всі просто закохалися в Україну!" - згадує Брія.

На сцену Брія вийшла в лляній вишитій сукні і заспівала "Я піду в далекі гори" так, що в тренерів аж мурашки по шкірі побігли.

"Я хочу, щоб через цю українську пісню, яку я буду співати, через цю сукню, ті українці, які не розуміють, що вони мають, побачили дійсно, якою гарною і прекрасною є ця країна", - розповіла учасниця перед виходом на сцену.

Її виступ підкорив абсолютно усіх в залі. Глядачі аплодували стоячи. Що стосується тренерів, вперше не тільки Сергій Лазарєв, а й Вакарчук "закохався". Обидва тренери натиснули "червону" кнопку і з нетерпінням чекали, кого ж обере Брія.

"Не знаю, кого ви виберете, але я не маю чому вас вчити. Хіба що, був радий з вами попрацювати і зробити щось для вас хороше", - розгублено сказав Вакарчук.

"Я теж був під враженням від голосу. Розумів глибину, я розумів, що це не край, ви можете більше. Мені б хотілося у своїй команді мати людину, яка правильно і красиво співає англійською. З хорошою вимовою, яка має такий гарний голос", – лестив Лазарєв.

"Англійською дуже багато співачок гарно співає, а українською - ні. Таких, як ви, мало!" – поспішив відповісти на слова конкурента Вакарчук.

"Обери мене, обери мене! – кричав Лазарєв вискочивши на крісло. – Я тут, іди до мене!".

Проте Брія, як справжня львів'янка, обрала Святослава і стала першою учасницею його команди.

"Вона мене зачепила з перших нот і не натискав кнопку я тільки тому, що слухав пісню", – зізнався наприкінці тренер.

Дивіться новий випуск "Голосу країни. Перезавантаження" наступної неділі о 21:00 на 1+1.