Хто здобув перемогу у шоу "Маленькі гіганти"

Хто здобув перемогу у шоу "Маленькі гіганти"

У неділю, 22 листопада, на телеканалі "1+1" відбувся  фінал національного дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти". 

Поделиться:

У неділю, 22 листопада, на "1+1" відбувся суперфінал грандіозного талант-шоу "Маленькі гіганти". За попередніми результатами виступів, команда Володимира Дантеса здобула 29,6 баллів, а команда Ірми Вітовської  поступилася їй лише на 0,1, заробивши 29,5 баллів.  До перемоги їм лишався один вирішальний крок – битва за життя.

Під оплески глядацької зали Катя Бойко та Олександр Подолян виконали пісню Наталі Могілевської "Відправила message". Справжній допит влаштували "оригінальники" Женя Лебедин та Марк Терентьєв зірковому гостю фіналу Потапу. А Соломія Магріта і Артур Равлик запалювали у танці разом із Валерію Цвіркуновою та Владислав Михайленком.

Окрім того,  до боротьби долучилися зіркові наставники. Дантес зі своїми підопічними перевтілилися на Сімейку Адамсів, а Ірма Вітовська "погладшала" на 20 кг, щоб стати вовком  із мультика "Жив-був пес".

Свій додатковий бал співачка Наталя Могилевська віддала потужному Олександру Подоляну. Юрій Горбунов визнав найкращим оригінальником проекту Женю Лебедина. Хореограф Олена Шоптенко відзначила Валерію Цвіркунову та Влада Михайленка за їхній розвиток протягом усього проекту. Бал Наталі Могилевської за найкращий виступ разом із тренером став вирішальним і перемогу у шоу здобула команда Володимира Дантеса.

Як "Маленькі гіганти" змагалися за головний титул проекту, дивіться у відео онлайн: