"І прийде кохання": Пристрасті розпалюються!

"І прийде кохання": Пристрасті розпалюються!

6-я серія романтичного проекту "1+1" "І прийде кохання" буде сповнена пристрастей, емоцій, несподіваних визнань і ще більш несподіваних вчинків героїнь.

Поделиться:

6-я серія романтичного проекту "1+1" "І прийде КОХАННЯ" буде сповнена пристрастей, емоцій, несподіваних визнань і ще більш несподіваних вчинків героїнь. Схоже, учасниці проекту поступово перетворюються з колишніх жертв в мисливиць за чоловіками!

Так, Олена Шоптенко зважилася, нарешті, порушити власне табу і запросити на побачення свого партнера по танцях Дмитра Дікусара. Те, що Олена дізнається під час побачення, викличе в неї справжній шок.

Євгенія Власова продовжить спілкування з ресторатором Сергієм. Результат цього побачення підштовхне співачку написати на стіні "Женя + Сергій = ...".

Олена Дуніна буде вчитися танцювати вальс. Сувора бізнес-вумен в руках хореографа Антона відчує себе Попелюшкою на балу, влаштованому в її честь.

Сором'язлива Яна Клочкова розкриється настільки, що погодиться на відверту фотосесію зі своїм другом. На цьому побаченні буде все: палкі обійми, розірвані колготки, пристрасні погляди і ...! "Ми не цілувалися" - Стверджує Яна.

Складніше всіх буде Лідії Таран. Вона так довго ходила на побачення лише з Льошею, що перед новою зустріччю буде хвилюватися, як підліток. Ліда вирішила, що їй варто зустрітися з іншим чоловіком, щоб зрозуміти, що вона відчуває до Олексія, різниця у віці з якими складає 10 років. Перед побаченням Ліда чесно повідомила про своє рішення Льоші. Реакція молодого чоловіка збентежила Таран, а Євгенія Власова назвала її вчинок зрадою.

Не пропустіть! "І прийде кохання" сьогодні о 22:30 на "1+1".