"І прийде кохання": Серія несподіваних поворотів

"І прийде кохання": Серія несподіваних поворотів

"Хочеш розсмішити Бога - розкажи йому про свої плани!" Сьогодні цей постулат героїні романтичного серіалу "І прийде кохання" відчують по повній, адже Її величність Доля приготувала кожної несподівані сюрпризи і просто змушує р

Поделиться:

"Хочеш розсмішити Бога - розкажи йому про свої плани!" Сьогодні цей постулат героїні романтичного серіалу "І прийде кохання" відчують по повній, адже Її величність Доля приготувала кожної несподівані сюрпризи і просто змушує робити вибір.

Не встигла Шоптенко розібратися в своїх відносинах з Дімою Дікусаром, як на горизонті виник чоловік з минулого Олени, і він кличе її з собою до Москви. Цей чоловік - відомий режисер-постановник Єгор Дружинін. А його пропозиція змусить Олену переосмислити все те, до чого вона давно йшла.

Лідія Таран у величезному букеті хризантем, який їй доставить кур'єр, знайде записку і квиток на літак. Що чекає Ліду: романтичну подорож або шлях в нікуди?

Кавалер Олени Дуніної змусить серйозну бізнес-вумен, завжди ставила кар'єру на перше місце, задуматися: а змогла б вона прожити життя з такою людиною, як Антон?

Побачення Яни Клочкова заінтригувало інших учасниць. Ще б пак - якщо чоловік дарує тобі під час романтичної вечері оксамитову квадратну коробочку, впору починати гортати весільний журнал. Але щось обручки на пальці Яни не видно ...

А Євгенія Власова вирішила показати характер і помститися Сергію за ті оглядини, які він влаштував їй на минулому побаченні, запросивши на вечерю своїх друзів. "Вони просто закидали мене питаннями! - Згадує Женя. - А Сергій при цьому майже весь час мовчав ... Ну нічого, на цей раз я влаштую побачення за своїми правилами і приведу своїх подружок. Та таких, які вміють поставити чоловіка в тупик! Подивимося, як він впорається з ними ".

Забігаючи наперед, відзначимо, що деякими питаннями подружок Власової Сергій був шокований. А його поведінка змусила задуматися саму Женю.

Не пропустіть! "І прийде кохання" сьогодні о 22.30 на "1 +1".