"І прийде кохання": Сьогодні фінальна серія!

"І прийде кохання": Сьогодні фінальна серія!

Два місяці учасниці проекту "І прийде кохання" ходили на побачення з чоловіками і вчилися будувати відносини.

Поделиться:

Два місяці учасниці проекту "І прийде кохання" ходили на побачення з чоловіками і вчилися будувати відносини. Вони вчилися не боятися різниці у віці і не згадувати про своє минуле на побаченнях; не зустрічатися з жалю і розривати непотрібні зв'язки; вчилися довіряти чоловікам і прислухатися до власної інтуїції. А ще - терпіння, прощення і іншим важливим речам, які допомагають не тільки знайти нову любов, а й зберегти її. Своїми відкриттями, проблемами і сумнівами Євгенія Власова, Лідія Таран, Яна Клочкова, Олена Дуніна та Олена Шоптенко щедро ділилися з ведучим Вадимом Колесниковим і глядачами "1+1".

До фіналу кожна з учасниць зробила власні висновки і прийняла єдино правильне для себе рішення. Що вибрали героїні - зберегти нові відносини, розпочаті в проекті, або продовжити пошук своєї другої половинки - глядачі "1+1" дізнаються вже сьогодні.

Чи справді Діма Дікусар - той чоловік, який потрібен Олені Шоптенко і чому вона так довго не могла зробити перший крок? Чи вийде заміж за хореографа Антона бізнес-вумен Олена Дуніна? З ким таємно зустрічалася Яна Клочкова? Чиєю обручкою хвалиться Євгенія Власова? І чи залишиться разом сама романтична пара проекту "І прийде кохання" Ліда і Олексій?

Не пропустіть! Фінальна серія "І прийде кохання" - сьогодні о 22.30 на "1+1".