"І прийде кохання": Висновки учасниць проекту

"І прийде кохання": Висновки учасниць проекту

Вчора в ефірі 1+1 пройшла фінальна серія найромантичнішого проекту - шоу "І прийде кохання".

Поделиться:

Вчора в ефірі 1+1 пройшла фінальна серія найромантичнішого проекту  - шоу "І прийде кохання".

Протягом двох місяців Євгенія Власова, Яна Клочкова, Олена Дуніна, Альона Шоптенко та Лідія Таран ходили на побачення з чоловіками і вчилися будувати стабільні відносини. Ще два місяці ведучий проекту Вадим Колесников дав учасницям для самостійної роботи. 10-а серія стала підбиттям підсумків: хто з героїнь зміг зберегти відносини, розпочаті в проекті, і до якого висновку дійшли учасниці.

Яна Клочкова
У проект прийшла несміливою дівчиною, у якої в минулому лише спорт. "Мій мінус в тому, що я занадто відкриваюся перед людьми, особливо чоловіками", - зізналася Яна. Брак досвіду на особистому фронті Золота рибка компенсувала знайомствами в соціальних мережах. Так вона відчувала себе впевненіше.
У проекті "І прийде кохання" Яна багато спробувала вперше: від експрес-побачення і купання в пелюстках троянд до гарячої і відвертої фотосесії. До фіналу Клочкова прийшла іншою - більш сміливою, впевненою в собі і своїх бажаннях. Як і належить спортсменці.
- Я остаточно розібралася в своєму минулому житті і поставила в ньому крапку. Тепер я буду більш ретельно вибирати людей, яким можна довіритися. Я зрозуміла, що в соціальних мережах люди можуть говорити про себе все що завгодно, а в житті вони часто виявляються зовсім іншими. Після проекту в моєму серці з'явився один чоловік, і я сподіваюся, це саме ті відносини, які можна назвати справжніми, - поділилася Яна.

Олена Дуніна
Серйозна бізнес-вумен весь свій час присвячувала кар'єрі і роботі. Через це, власне, і розпався шлюб Олени. Пустити чоловіка в свій простір, будь то машина або квартира - табу. Запрошення чоловіка сісти ближче - посягання і примус. Здати позиції, підкоритися - неприпустимо для серйозної жінки!
У проекті Олена інтуїтивно вибирала чоловіків творчих професій. Але якщо перші два побачення з художником Ігорем Дуніна ледве витерпіла, то на романтичні зустрічі з 41-річний хореографом Антоном Лена летіла, як на крилах. Результат - неприступна кар'єристка сама (!) Запропонувала чоловікові сісти за кермо її авто, після чого запросила на чашечку чаю до себе додому.
- Проект допоміг мені зруйнувати певні стереотипи, - зізнається Олена Дуніна. - Я раптом зрозуміла, що можу собі дозволити бути легковажною. Для мене завжди в чоловіках були важливі розум і надійність. Сьогодні до цих якостей додалося вміння любити. На жаль, дано воно не кожному. Сьогодні я не з Антоном, хоч ми і провели деякий час разом і навіть помандрували машиною по Україні. Зате завдяки проекту я подивилася іншими очима на людину, яка завжди була поруч біля мене. І якщо раніше я припускала між нами виключно дружні стосунки, то зараз побачила, що він поруч зі мною в ті хвилини, коли мені це дійсно потрібно. Мій висновок: не буває вдаваних почуттів.

Євгенія Власова
У проект прийшла жінкою, яка любить самотність і не вірить чоловікам. "Вони всі брешуть і зраджують", - такою була позиція Жені, яка пережила не одне зрадництво і зуміла без чоловічого плеча побороти смертельну хворобу.
Побачення в проекті "І прийде кохання" стали випробуванням не для Жені, а для чоловіків, яких вона запрошувала. Як сильна жінка, Власова одразу брала ситуацію в свої руки і дозволяла собі говорити все, що думає. Вона не з тих, хто терпить на побаченні мораль, нудьгу або неувагу до себе.
- У мене не можуть скластися стосунки з чоловіком, який ще дуже молодий і не знає, що таке справжнє життя і що таке боротися за неї, - каже Євгенія. - Такий чоловік ніколи не зрозуміє глибини того, що переживаю я як мама, як жінка, як людина. Йдучи в проект, я хотіла забути свою особисту травму, яка пов'язана з чоловіком і сталася порівняно недавно. Проект допоміг мені зрозуміти: НЕ ВСІ чоловіки негідники. Є хороші ... "І прийде кохання" - це не історія про нас: Женю, Ліду, Яну, Олену або Альону. Це великий соціальний проект. Дивлячись на нас, глядачі напевно побачили, що правильно, а що ні. І зробили для себе висновки.

Альона Шоптенко
Невдалі публічні відносини в минулому навчили Олену не тільки говорити виключно про роботу, але і весь свій час присвячувати тільки їй. У якийсь момент це зіграло злий жарт з танцівницею. "Я зрозуміла, що крім роботи в моєму житті нічого і немає", - зізналася Шоптенко, прийшовши в проект. Участь у шоу дозволило Альоні розглянути того, хто весь цей час був поруч з нею і змінити думку про службові романах. Пара Шоптенко і Дікусара стала несподіваною парою проекту "І прийде кохання".
- Відносини з партнером по танцях завжди були для мене табу. У проекті я зрозуміла важливу річ: не варто боятися працювати і любити одночасно. Якщо підходити до цього з розумом, то отримаєш чудовий результат. Проект допоміг мені іншими очима подивитися на Діму. Він виявився дуже уважним і чуйним. Як раз таким чоловіком, якого мені завжди хотілося бачити поруч, - ділиться Альона.

Ліда Таран
Хворобливі спогади про минуле міцно засіли в голові Ліди. Вони заважали їй переключитися на нові відносини і знову довіряти чоловікам. Лідія єдина учасниця проекту "І прийде кохання", у якої був постійний партнер і найромантичніші побачення. Але поки інші героїні програми заздрісно зітхали, переглядаючи зустрічі Ліди і Льоші, сама Таран безперестанку вирішувала дилему з різницею у віці, досвіді і світогляді.
- У проекті я зрозуміла, що треба виходити з власної "зони комфорту" і не боятися пробувати починати нові стосунки. Головне - не допікають чоловіка своїми спогадами про минуле! Раніше я навіть не розглядала можливість побачення з чоловіком 25-ти років. Тепер я розумію, що це не так страшно, якщо в парі є почуття. Ну а якщо їх немає, то не варто нікого обманювати і не треба боятися розставання. Будувати відносини - це дуже важка праця, але дуже результативна. І сьогодні я абсолютно готова до нових відносин!


- Якщо ви хочете побудувати міцні відносини, дивіться на тих, хто вам подобається. Беріть з них приклад. Запитуйте поради. Частіше зустрічайтеся з друзями і не бійтеся обговорювати те, що вас хвилює. Не сприймайте відносини, як поїздку в трамваї, на яку у вас довічний проїзний. "Пробивайте" свій квиток щодня, працюйте над відносинами. Якщо ви цього не робитимете - вони рано чи пізно закінчаться. І вірте в казку. Вона збувається! - Підсумував ведучий проекту "І прийде кохання" Вадим Колесников.