"Голос країни" Ігор Грохоцький: "Перед ефіром Святослав порадив лишатися собою і відчувати кожного глядача"

"Голос країни" Ігор Грохоцький: "Перед ефіром Святослав порадив лишатися собою і відчувати кожного глядача"

Переможець "Голосу країни. Перезавантаження" розповів, що перед фіналом йому радив Святослав Вакарчук 

Поделиться:

Україна обрала свій Голос! Ним став колишній футболіст Ігор Грохоцький, яким протягом шести місяців опікувався Святослав Вакарчук. Саме йому вдалося перетворити спортсмена на артиста, навчити хлопця співати душею. Перед фіналом "Голосу країни. Перезавантаження" наставник радив своєму учневі опанувати емоції і просто отримувати задоволення на сцені.

"Перед ефіром Святослав сказав, що все буде так, як має статися, що я зробив усе, що міг, показав себе й повинен цим пишатися. Але водночас наголосив на тому, що лишився один найважливіший крок. І попросив зробити його впевнено, порадив лишатися собою, відчувати кожну пісню і кожного глядача", - розповів Грохоцький.

Вокалом і харизмою Ігор закохав у себе народ і переміг у найграндіознійшій "грі" у своєму житті. За лаштунками хлопець зізнався: він і поки не усвідомлює, що виборов звання "Голосу країни".

"Я щиро вдячний усім, хто за мене голосував! Мені допомогла підтримка моїх батьків, друзів… Це фантастичне відчуття, коли за тебе ТАК вболівають. Я обіцяю, що не розчарую, зроблю все, щоб виправдати цю неймовірну довіру. Я щасливий! І досі не можу повірити!" - поділився враженнями тріумфатор четвертого сезону.