Ігор Грохоцький розповів, із ким із учасників "Голосу країни" мріє про дует

Ігор Грохоцький розповів, із ким із учасників "Голосу країни" мріє про дует

Переможець співочого шоу зізнався, чим підкорив Святослава Вакарчука

Поделиться:

Екс-футболіст Ігор Грохоцький прийшов на "Голос країни", аби перезавантажити власне життя. Зараз хлопець не планує зупинятися на досягнутому і прагне виправдати довіру кожного, хто за нього голосував. У інтерв'ю "Дусі" переможець розповів, із ким із учасників шоу хотів би записати дует і завдяки чому здобув довіру наставника Святослава Вакарчука.

- Під час усього конкурсу часто виникали суперечки з тренером?

- Суперечок не було. Просто деколи виходило щось, деколи - ні. Святослав підказував мені, що і як краще робити. Пісні для кожного виступу він підбирав дуже прискіпливо.

- Як думаєш, чому Вакарчук настільки повірив у тебе?

- Це потрібно запитувати у нього. Я вважаю, що я дуже старався і віддавався на повну, намагався проявити себе з найкращого боку.

- Після перемоги ти заявив, що "перемогла пісня, перемогла команда". Ти і в житті такий скромний?

- Ну, я ж правду сказав.

- Коли ти пройшов "сліпі" прослуховування, робив якісь ставки? До якого етапу пройдеш?

- Перемога була в думках, але я не робив ставок, просто чесно готувався до кожного етапу.

- Кого вважав основними суперниками? Із інших команд та з власної?

- Мені всі голоси з нашої команди сподобалися, всі дуже різні. Найбільше мене вразив вокал Каті Назименко - в неї був дуже сильний, потужний голос. Серед учасників інших команд також багато сильних. Наприклад, Вагіф Нагієв, Святослав Рибіков (він чудовий музикант та має особливий тембр). Оля Мельник та Оля Жмуріна - дуже сильні учасниці. Марлен Карімов - чудовий вокаліст, який може мати майбутнє у нашій країні.

- Із ким із  учасників хотів би записати дует?

- Із Брією Блессінг. Вона талановита, вона круто робить свою музику, має свого слухача. А ще в неї дуже чесна і відкрита душа - а це найголовніше в музиці. Думаю, у нас міг би вийти вдалий дует. Я хотів заспівати з Брією ще на "Боях", проте добре, що так не сталося, бо тоді хтось з нас мав би вилетіти.

- Не було думки до "Голосу" брати участь в якихось інших талант-шоу? Можливо, ти вмієш готувати?

- Думки були, але добре, що потрапив саме на "Голос країни", саме на "Перезавантаження". Адже саме в цей період мені потрібно було перезавантажувати своє життя. Готувати я вмію, не знаю, чи добре, але з душею.

Я достатньо рано став самостійним. У 10 років, коли почав займатися футболом, поїхав від батьків. Коли грав за одну з одеських команд, жив в Одесі з друзями-спортсменами, тоді і навчився готувати. Можу приготувати борщ, наприклад (усміхається).

- Яка твоя програма-максимум по життю?

- Досягати того, чого прагну, шукати в собі щось нове, працювати над собою і щодня ставати кращим, ніж був учора.