Ігор Грохоцький розповів про ідеальне побачення і свій перший кліп

Ігор Грохоцький розповів про ідеальне побачення і свій перший кліп

Колишній спортсмен розповів прихильникам про плани опанувати інструмент і бажання створювати власну музику.

Поделиться:

Учора на сайті tsn.ua відбулася онлайн-конференція із переможцем "Голосу країни" Ігорем Грохоцьким. Колишній спортсмен розповів прихильникам про плани опанувати інструмент і бажання створювати власну музику.

"Я хочу знайти хорошого викладача і навчитися грати на гітарі, імпровізувати, наспівувати і таким чином знаходити в собі щось нове", - розповів Ігор.

Також Грохоцький зізнався, що мрію співати плекав з дитинства, ще до того, як присвятив життя професійному футболу. Батьки підтримували прагнення сина й одного разу навіть подарували йому кліп.

"Мені було десь 9-10 років. Мама й тато взяли оператора й повезли мене на Канівську гору. Там я своїм тоненьким голоском заспівав пісню про Україну. Було дуже приємно й класно. Я почувався Робертино Лоретті", - згадав Грохоцький.

Зараз же Ігор не хоче себе ні з ким порівнювати, а мріє створювати щось унікальне, аби тішити слухачів і, звісно, слухачок. До речі, переможець "Голосу країни" зізнався, що в душі - ще той романтик. І на прохання глядачів описав, якою бачить взірцеву  зустріч із дівчиною.

"Я взагалі по життю мрійник, романтик у рожевих окулярах. Ідеальне побачення я бачу по-простому: захід сонця, ресторан на березі моря, теплий чай, тепла ковдра і розмови тет-а-тет... ", - зізнався Грохоцький.