Ігор Колодій переміг у проекті "Джентльменський набір"

Ігор Колодій переміг у проекті "Джентльменський набір"

За підсумками фінальних випробувань у Школі джентльменів найкращим учнем визнали Ігора Колодія.

Поделиться:

За підсумками фінальних випробувань у Школі джентльменів найкращим учнем визнали Ігора Колодія.

З десяти хлопців до фіналу дійшли Сергій Будовий, Вадим Мельничок та Ігор Колодій. Однак у результаті випробувань останнього тижня, переможцем визнали Ігора. У нього була можливість обрати приз — гроші (200 000 грн.) або перспективне навчання в одному з найкращих європейських університетів.

Я тривалий час не працював. І зараз мені необхідно допомогти своїм батькам. Освіту я неодмінно здобуду, я хочу здобути освіту в Україні. Тому я обираю гроші – говорить Ігор Колодій, переможець проекту "Джентльменський набір".

Викладачам складно було обрати між трьома найкращими. Реальні зміни були відчутні в кожному з учасників. Однак найбільшого результату вдалося досягти Ігору Колодію.

Ігору було дуже складно змінюватися і був такий момент усередині проекту, коли здавалося, що він опустив руки. Однак він здолав це розчарування у собі і здолав власну перешкоду. Після цього переломного моменту він почав дуже швидко набирати силу, відчув впевненість у собі, бо зрозумів, що він може. Впевнена, що він буде гідно нести звання випускника Школи джентльменів – говорить Наталя Адаменко, директор Школи джентльменів.

З початку проекту Ігор справляв враження справжнісінького гультіпаки. Однак був доволі стриманим і вихованим. Основні комунікативні можливості Ігора проявилися десь усередині проекту. Він просто знаходив контакт з людьми, був дружнім з усіма учасниками. Він вміє гарно розмовляти, виявляти емоції. У нього більше харизми, ніж в інших учасників. Саме це допомогло йому стати переможцем – говорить Ігор Шевченко, заступник директора Школи джентльменів