Ім'я третього тренера вокального шоу "Голос. Діти" назвуть 26 вересня!

Ім'я третього тренера вокального шоу "Голос. Діти" назвуть 26 вересня!

Зірковими тренерами шоу "Голос. Діти" вже стали Олег Скрипка і Тіна Кароль. Ім'я третього наставника поки тримається в секреті, але, за словами продюсера проекту Ірини Іонової, ним обов'язково буде український артист/а

Поделиться:

Зірковими тренерами шоу "Голос. Діти" вже стали Олег Скрипка і Тіна Кароль. Ім'я третього наставника поки тримається в секреті, але, за словами продюсера проекту Ірини Іонової, ним обов'язково буде український артист/артистка, популярний у своєму жанрі.

- Ми розглядали на місце тренера дуже відомих українських артистів, чиї характери та поведінка добре відомі глядачеві, - говорить Ірина Іонова. - Як і в "Голосі країни", в "Голос.Діти" нам потрібні полярно різні артисти. Як за жанрами, так і за характерами ці люди повинні бути різними гранями одного цілого. Крім основних критеріїв (авторитет, успішність, лідерство в своєму жанрі, активність у спілкуванні, вміння розгойдати учасника, забезпечити йому зростання, вміння стратегічно мислити і розрахувати потенціал своїх підопічних) додається ще одна важлива складова - вміння знайти спільну мову з дітьми. Навряд чи тренер зможе легко налагодити гармонійне спілкування з маленькими артистами, якщо в житті ніколи раніше не мав справи з дітьми.

Завтра телеканал "1+1" приступає до зйомок першого етапу вокального шоу "Голос. Діти" - "сліпих" прослуховувань. Це один з найскладніших етапів, як для зіркових тренерів, так і для учасників шоу. Наставники, що набирають собі команди, сидять спиною до сцени. Вони не бачать вокаліста, не знають його вік. Вони чують лише його голос. Якщо тренер вирішує, що саме цей голос він хоче собі в команду, він натискає кнопку і повертається обличчям до сцени. Якщо вокаліста обрав не один, а два або три тренера, той сам вирішує, в чию команду піти.
 
На відміну від вже знайомого глядачам "1+1" шоу "Голос країни", в "Голос. Діти" будуть три, а не чотири, зіркових наставника. З більш ніж 100 претендентів у віці від 6 до 14 років вони сформують 3 команди по 15 вокалістів.
 
У ЗМІ з'явилася інформація, що третім тренером стане Ані Лорак. "1+1" на даний момент не підтверджує цю інформацію і обіцяє назвати ім'я тренера в середу 26 вересня. Слідкуйте за нашими новинами!