Іноземці поторгуються за сукню Осадчої і "костюм майданівця" Приходько

Іноземці поторгуються за сукню Осадчої і "костюм майданівця" Приходько

Аукціон національного проекту "Хоробрі серця" на каналі "1+1" набирає обертів.

Поделиться:

Аукціон національного проекту "Хоробрі серця" на каналі "1+1" набирає обертів. Поборотися за особисті речі українських знаменитостей і тим самим допомогти українській армії вже готові сотні небайдужих.

Нагадаємо, мета аукціону – зібрати гроші на реанімобілі для українських захисників. Для цього свої речі, з якими пов'язані особливі історії, пустять з молотка вже більше десятка знаменитостей. Наприклад, серед лотів – знаменита жовто-блакитна сукня Каті Осадчої, особисте майданівське екіпірування Анастасії Приходько, а телеведуча Алла Мазур виставила на продаж справжній раритет - свій перший український телевізійний "Оскар", відомий як "Телетріумф".

"Кожна десята людина, яка зареєструвалася для участі в аукціоні – це житель захоплених територій, тобто з Криму, Донецької та Луганської областей. А ще 10% потенційних покупців – це іноземці або українці з-за кордону", – розповіли в редакції "Хоробрих сердець".

Зареєструватися для участі в аукціоні можна на сайті http://horobri.1plus1.ua/. Також тут є детальна інформація про зіркові лоти. Аукціон відбудеться в листопаді в Києві.

"Ми знаємо, як не вистачає військовим медикам транспорту, і як це важливо для порятунку життів на фронті, – каже ведучий "Хоробрих сердець" Ахтем Сеітаблаєв. – У програмі ми вже передали один реанімобіль українським військовим. І за допомогою цього аукціону передамо ще".

 Нагадаємо, через аукціон проекту "Хоробрі серця" розгорівся скандал в Інтернеті. Один з лотів - це нагорода від "Русского радио", яку група "Бумбокс" отримала в 2009 році за пісню "Вахтерам". Новина про те, що престижна нагорода піде з молотка заради допомоги українським військовим, викликала скандал в мережі і неоднозначні коментарі росіян.