Ірина Білик помириться з Катею Осадчою в ефірі «Світського життя»

Ірина Білик помириться з Катею Осадчою в ефірі «Світського життя»

Півтора роки тому Катерина Осадча та Ірина Білик не на жарт посварилися.

Поделиться:

Півтора роки тому Катерина Осадча та Ірина Білик не на жарт посварилися. На одній з вечірок ведуча «Світського життя» задала співачці провокаційне питання про її участь в президентських передвиборчих кампаніях. Білик тоді вирвала з рук Осадчої мікрофон, кинула його об підлогу і покинула вечірку. До цих пір дівчата не спілкувалися і не бачилися, але через півтора року вирішили помиритися, записавши відверте інтерв'ю для програми «Світське життя».

«У мене нині новий мікрофон, у тебе - нові чоловіки і колір волосся, давай миритися!» - Почала інтерв'ю Катя Осадча.

«Ти ж знаєш, у жінок таке буває - сваряться, миряться., - Каже Ірина Білик в «Світському житті». - Не хочеться засмучувати наших шанувальників. Нехай знають: ми помирилися».

У задушевній бесіді Білик розповіла найдрібніші подробиці розриву з танцюристом Дмитром Дікусаром, розповіла про пристрасть до одружених чоловіків і про свої пошуки ідеального супутника життя. Також Ірина Білик мріє про перше справжнє весілля і розповідає, яку квартиру вона подарувала своєму синові.

Побачити примирення телеведучої та співачки можна в програмі «Світське життя» на каналі 1 +1 у неділю, 2 жовтня, о 22:30.

Уривки сенсаційного інтерв'ю опублікував журнал «Теленеделя».