Ірма Вітовська розповіла про курйози за лаштунками шоу "Мій малюк зможе"

Ірма Вітовська розповіла про курйози за лаштунками шоу "Мій малюк зможе"

Дивіться другий випуск сімейного шоу цієї неділі на "1+1"

Поделиться:

Минулої неділі на "1+1" стартувало сімейне шоу "Мій малюк зможе", у якому діти грають, а батьки заробляють. Ведучою проекту стала Ірма Вітовська, яка легко знаходить спільну мову з маленькими учасниками й завжди вболіває за кожну родину. У інтерв'ю сайту "1+1" зірка розповіла про найулюбленіші конкурси на шоу і курйози, що траплялися поза кадром.

- Ірмо, чи одразу ви погодилися бути ведучою проекту?

- Спочатку я не була впевненою, що в мене вийде. Я вперше тягну цей корабель, тобто працюю без напарника. Сподобалося (усміхається). Тепер із задоволенням дивлюся, що вийшло.

- У вас є трирічний син Орест. Материнський досвід допомагав у роботі?

- Звісно, я всі ці експерименти та завдання весь час віддзеркалювала на собі. Думала, а чи ми готові? Чи наша родина настільки знає сина?

- І як? Ризикнули б перевірити?

- Так, погодилися б взяти участь у такому шоу, але це була б корупція (сміється). Тож мій Орест буде вболівальником.

- А які кумедні ситуації траплялися під час знімання?

- Бувало, що чиясь дитина засинала, тому ми пускали вперед іншу пару. Іноді хтось невчасно хотів до туалету або сходив туди. Сльози були тільки від того, що дітям було смішно. Малюки не зважали на те, програли чи ні – головне, що вони взяли участь і їм було весело. 

- Які учасники вас здивували найбільше?

- У нас траплялися колоритні татусі. Був такий пан-полковник, бо прийшов на зйомки в формі. Пам'ятаю, я ще співала "Пане полковнику, мій синьоокий" (сміється). Були інтернаціональні родини, а ще тати, які змушували задумуватися, хто ведучий – я чи вони. Я багато говорю, а вони ще більше.

- Який конкурс понад усе вас розвеселив?

- Мабуть, "Покрутися навколо", коли тато танцював у балетній спідниці. У нас багато конкурсів, особливо на асоціації. Ще я люблю таємні кімнати, де ми з учасниками "шкодили". Там дітлахи виконували всі мої забаганки або ж я підкорювалася їм. Ми могли "подзвонити" до Верховної Ради або "набрати" продюсерів і вимагати збільшити мені гонорар.

Був один малий – це такий Петрик П'яточкін. Його ніхто не міг зловити. Ні я, ні тато, - навіть наші глядачі спускалися нам допомагати. А одна дівчинка вирішила змінити мій стиль: знайшла мені корону, золоту сукню і туфлі. Звісно, це все було на мені. Я навіть дозволяла малюкам себе фарбувати!

Другий випуск шоу "Мій малюк зможе" дивіться уже в неділю о 21.00 на "1+1".