Іспанський маркіз буде змішувати коктейлі, а індійський принц - розважати українських дітей

Іспанський маркіз буде змішувати коктейлі, а індійський принц - розважати українських дітей

Стало відомо чим будуть заробляти на життя учасники проекту "Принц бажає познайомитися. В Одесі".

Поделиться:

Стало відомо, чим будуть заробляти на життя учасники проекту "Принц бажає познайомитися. В Одесі".

Вчора на телеканалі "1+1" стартувало романтичне реаліті-шоу, за форматом якого три аристократа - індійський принц, іспанська маркіз і італійський граф - вирушають до України, аби знайти ту єдину і неповторну, про яку мріяли все життя. Ми вже знайомили вас з учасниками шоу, а тепер докладніше розповімо про те, як розпочалися їхні пригоди.

Пікантність ситуації полягає в тому, що вельми заможні люди, які звикли до розкішного життя і в цілому безтурботного існування, повинні на якийсь час відмовитися від всіх привілеїв і підкорити серце коханої виключно за рахунок особистої харизми. А щоб допомогти учасникам гарненько вжитися в образ "простого хлопця", творці проекту запропонували Васанті Дайаратну, Франсиско дель Каспіо і Крістіану де Надаї і жити в Україні виключно на ті гроші, які зможуть заробити.

Отже, учасники шоу на деякий час перекваліфікувалися в дитячого аніматора, бармена та адміністратора салону краси. Тепер дітлахи Одеси (саме там проходили зйомки програми) можуть похвалитися, що їх розважав справжній принц. В одному з барів українського портового міста замовлений вами коктейль готуватиме маркіз, а запише на стрижку італійський граф. А от чи зможуть аристократи жити за такими правилами і з якими проблемами зіткнуться на шляху до своєї мрії - можна дивитися щовівторка о 22:00 на "1+1". 

Дивитися перший випуск програми "Принц бажає познайомитись" онлайн: