Історія життя співака Михайла Круга в серіалі "Легенди про Круга"

Історія життя співака Михайла Круга в серіалі "Легенди про Круга"

1+1 пропонує вашій увазі 4-серійний серіал, який розповідає про долю відомого автора і виконавця пісень Михайла Круга. Усі серії ви побачите 6 жовтня о 17.15 на 1+1.

Поделиться:

1+1 пропонує вашій увазі 4-серійний серіал, який розповідає про долю відомого автора і виконавця пісень Михайла Круга. Усі серії ви побачите 6 жовтня о 17.15 на 1+1 в "Легенди про Круга".

1 серія. 2002 рік, Твер. Після концерту, приуроченого до Дня міста, Михайло Круг повернувся додому, де його чекали вбивці. Злочин так і не було розкрито. Десять років по тому друг Михайла - Олексій, запрошує відомого сценариста Матвія, щоб написати про популярному співака. Разом вони відправляються до Твері, щоб поговорити про Круга з тими, кого він любив, з ким дружив і сварився.

2 серія. Олексій везе Матвія на корабель, де в компанії циган відпочиває кримінальний авторитет Сивий - покровитель і добрий друг Михайла. Ідею написати книгу про Круга він гаряче підтримує. Для нього Михайло був героєм: сміливий, чесний, безстрашний, і будинок його завжди був відкритий. А виявилося, що побоюватися було чого.

3 серія. Марина після серйозної сварки пішла від Михайла. Але люди, які вкладали в нього гроші, примушують її повернутися, і дають три дні на те, щоб Михайло приступив до роботи. У Марини є відповідь на питання: "Кому була потрібна його смерть?". Олексій пропонує Матвію познайомитися з музикантами гурту "Попутник". З ними Круг об'їздив всю Росію, Америку, Ізраїль.

4 серія. Матвій хоче зрозуміти, чому Круга не було на телебаченні. Друг Михайла, який допомагав йому пробиватися в ефір, розповідає, як Круг відмовився вирядитися в мушкетери заради участі в телевізійному новорічному шоу. На ТБ до нього ставилися зі зневагою. Про те, що Круг пише рок-балади, духовні пісні, знали не всі. Історію знайомства, що стало початком найщасливішою любові в житті Михайла, Матвій дізнається з перших вуст від Ірини.