Іван Дорн склав несподіваний список найвидатніших українських діячів

Іван  Дорн оригінально привітав із Днем Незалежності
1plus1.ua

Прихильники Івана Дорна активно обговорюють дев’яте ім’я у списку музиканта.

Поделиться:

Популярний співак і зірковий тренер Голос країни 6 Іван Дорн, який нещодавно кардинально змінив імідж, оригінально привітав Україну з Днем Незалежності12 найвідоміших українців, які власноруч творили історію України.

Артист створив листівку, на якій розмістив дев’ять фото найвпливовіших активістів, музикантів, спортсменів, письменників і акторів за всю історію України.

ВАСИЛЬ ЛОМАЧЕНКО

Найтитулованіший український боксер. Чемпіон світу за версією WBO у напівлегкій вазі та другій напівлегкій вазі. Дворазовий чемпіон Олімпійських ігор (у 2008 та 2012 роках), дворазовий чемпіон світу (2009, 2011), чемпіон Європи (2008), багаторазовий чемпіон України.

ПИЛИП ОРЛИК

Один із укладачів документа, який пізніше дістав назву Конституція Пилипа Орлика – так звана «Бендерська конституція», яку інколи вважають першою українською Конституцією, а також однією із перших конституцій у Європі.

ТАРАС ШЕВЧЕНКО

Український письменник, художник, громадський та політичний діяч. Актор культової збірки віршів «Кобзар». Член Кирило-Мефодіївського братства.

Читайте також: 1+1 покаже серіал за мотивами твору Тараса Шевченка

ВОЛОДИМИР ГОРОВИЦЬ

Український та американський піаніст єврейського походження. «Король королів піанізму». Володар 24 премій «Греммі».

ДЗИҐА ВЕРТОВ

Радянський кінорежисер. Один із засновників і теоретиків документального кіно. Першим використав методику «прихована камера».

ОЛЕКСАНДР ДОВЖЕНКО

Український письменник, кінорежисер, кінодраматург, художник, класик світового кінематографу. Автор кіноповісті «Зачарована Десна» та режисер фільму «Земля».

Ольга Сумська знялася в еротичній фотосесії до свого 50-річчяБОГДАН СТУПКА
Український актор театру і кіно, лауреат Шевченківської премії, Народний артист УРСР і СРСР. Герой України. За всю кар'єру Богдан Ступка виконав понад 100 ролей у кіно.

МИКОЛА АМОСОВ

Радянський та український лікар, учений в галузі медицини та біокібернетики, громадський діяч, академік Національної академії наук України.

ІВАН ДОРН

Дев’ятим найвідомішим українцем Іван Дорн назвав себе. Свій жарт співак прокоментував так:

Останнє мало бути фото Казимира Малевича, але я не знайшов у нього представницьких знімків. Проте знайшов непогане фото іншого діяча.

Нагадаємо, що нещодавно Ольга Фреймут в оригінальній вишиванці привітала Україну з Днем Незалежності.

Новости по теме