5 вересня на 1+1 стартує новий сезон

Восени в ефірі 1+1 з'являться прем'єрні випуски улюблених телепрограм.

Поделиться:

5 вересня на телеканалі 1+1 стартує новий сезонДзеркала, зіркові ведучі та їхні секрети: Як 1+1 презентував новий сезон. Із наступного тижня, по буднях, о 22:00 в ефірі з'являться прем'єрні випуски улюблених програм.

«Світ навиворіт» познайомить глядачів з найвисокогірнішою країною світу – Непалом, експерти «Поверніть мені крас» навчать жінок боротися з комплексами і любити себе, а «Світське життя з Катериною Осадчою» здивує сенсаційними розслідуваннями про життя зірок шоу-бізнесу.

Також на телеекрани повернеться спецпроект журналістських розслідувань «Гроші», а «Життя без обман» виходитиме в осінньому сезоні в оновленому форматі.

Ведучий програми «Гроші» розкрив секрети нового сезону5 ВЕРЕСНЯ о 22:00. «Гроші»

Щопонеділка журналісти 1+1 будуть викривати хабарників, розслідувати економічні зловживання і на собі перевіряти, як діють різні шахрайські схеми.

Завдання програми Гроші – добитися справедливості. Ми спробуємо зробити так, щоб злочинців покарали, - Олександр Дубінський.

Репортери програми працюють під прикриттям, ведуть приховані зйомки, перевіряють версії і показують, хто насправді заробляє на людських бідах. Ведучим проекту є Олександр Дубінський.

6 ВЕРЕСНЯ о 22:00. «Життя без обману»

Щовівторка на телеканалі 1+1 виходитиме оновлений авторський проект Олексія Душки «Життя без обману», в якому сім'ї-учасники будуть вчитися підбирати правильні продукти і боротися за цінні призи.

Мета програми – допомогти глядачеві у виборі продуктів з користю для свого здоров'я і гаманця. Адже в сучасному світі дуже легко «загубитися» і зробити неправильний вибір. Наш проект може стати тим провідником, який підкаже і покаже, як уберегти своє здоров'я від небезпеки і харчуватися правильно, – каже Олексій Душка.

7 ВЕРЕСНЯ о 22:00. «Поверніть мені красу»

Щосереди в ефірі 1+1 виходитиме другий сезон проекту «Поверніть мені красу», в якому жінки отримають шанс не тільки виправити недоліки зовнішності, а й кардинально змінити своє життя.

У цьому учасницям допоможе «команда порятунку» у складі кращих пластичних хірургів Європи – Ростислава Валіхновського і Дмитра Слоссера, психолога Олени Любченко, дизайнера Андре Тана.

Перед нами стояло завдання зробити пацієнток не тільки красивими, але і щасливими. У «Поверніть мені красу» ми показуємо можливості пластичної хірургії в Україні. Доводимо, що за себе і за своє щастя потрібно боротися. Я дуже хочу, щоб люди не переставали вірити один в одного і сподіватися на краще навіть у найважчі моменти свого життя, – каже пластичний хірург Дмитро Слоссер.

Телеглядачі побачать 13 вражаючих історій жінок, для яких проект «Поверніть мені красу» став останнім шансом почати нове життя і знову стати щасливими.

6 найекстремальніших місць світу, де Дмитро Комаров розгорнув жовто-блакитний стяг8 ВЕРЕСНЯ о 22:00. «Світ навиворіт»

Восьмий сезон екстремального тревел-шоу «Світ навиворіт», який буде йти щочетверга на «1+1», присвячений найвисокогірнішій країні світу – Непалу.

108-денна експедиція до Непалу стала найтривалішою подорожжю команди проекту в одну країну. Ведучий програми Дмитро Комаров та оператор Олександр Дмитрієв неодноразово ризикували життям, щоб отримати унікальні кадри, тричі команду екстрено евакуювали до лікарні.

Під час зйомок не раз були моменти, коли для нас все могло закінчитися погано. Одним з них був випадок, коли на висоті близько 5000 м у мене стався напад гірської хвороби. Я був змушений викликати рятувальний гелікоптер. Зараз, переглянувши відео, ми розуміємо, що ризикували не дарма. Це найбільш екстремальний і видовищний сезон за всю історію програми «Світ навиворіт», – каже Дмитро Комаров.

Мандрівники зустрілися з головою закритого королівства Мустанг, який вже 5 років нікого не приймає, піднялися до базового табору Евересту і підкорили легендарну Гімалайську вершину Айленд-Пік (6 165 м).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров зібрав $14 400 на порятунок хлопця

У нових випусках програми «Світ навиворіт» телеглядачі не тільки побачать, як відбуваються високогірні сходження і рятувальні операції, але і познайомляться з життям шерпів, що населяють околиці Джомолугми, а також дізнаються драматичні історії учасників експедиції 1996 року, про яку розповідається у фільмі «Еверест» .

Світське життя: Коли покажуть новий сезон9 ВЕРЕСНЯ о 22:00. «Світське життя з Катериною Осадчою»

Щоп'ятниці «Світське життя» виходитиме в оновленому форматі. У програмі з'являться спеціальні сенсаційні розслідування про життя зірок шоу-бізнесу та політиків, нові рубрики в студії «Світського життя» і багато іншого.

З осені глядачів телеканалу 1+1 чекають нові несподівані подорожі в «Світському житті». Разом з головними світськими героями програма відвідає наймальовничіші куточки світу.

До нового сезону команда телепроекту готує резонансні сюжети-дослідження про життя заможних та знаменитих. Нові секретні подробиці та приголомшуюча відвертість найвідоміших людей країни і світу - тільки в новому сезоні «Світського життя», - Катерина Осадча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ровесники України: Якими зірки Голос. Діти 3 Осадча, Горбунов і MONATIK були у 25 років (фот.о)

До нового сезону команда телепроекту також готує резонансні сюжети-розслідування про життя заможних і знаменитих, рейтинги кращих весіль літа, найбільш завидних наречених Верховної Ради і Кабміну, головних красунь української політики.

Дивіться нові випуски улюблених програм по буднях о 22:00 на телеканалі 1+1.

Нагадаємо, що до Дня Незалежності України Катя Осадча поділилася спогадами з дитинства.

СКОРО. «Новий Інспектор Фреймут. Міста»

У «Новому Інспекторі Фреймут. Міста» ведуча Ольга Фреймут проведе глобальні інспекції міст України, визначить, наскільки вони комфортні для життя, і допоможе їм зробити крок вперед на шляху до успіху і процвітання.

Ми провели велику кількість інспекцій і зрозуміли, що потрібно рухатися вперед і розширювати кордони. Українцям необхідно припинити скаржитися на владу й усвідомити, що проблема в нашій байдужості і невмінні спілкуватися з владою. Коли ми цьому навчимося, тоді і наша країна почне змінюватись,- Ольга Фреймут.

Команда нового інспектора переконує, що віднині міста нічого не зможуть приховати від камер 1+1. Адже разом із ними – 40 таємних агентів і 480 годин перевірок.

Новости по теме