Із ким із колег товаришують голлівудські зірки

Із ким із колег товаришують голлівудські зірки

Справжню дружбу не руйнує ні час, ні світова слава

Поделиться:

Справжню дружбу не руйнує ні час, ні світова слава. "Сніданок з "1+1" розповів, з ким із колег упродовж десятиліть товаришують відомі зірки.

ЄДИНИЙ ДРУГ ЛЕО

Понад 25 років затятий холостяк Леонардо ДіКапріо товаришує з актором Тобі Маґвайром. Хлопці познайомилися ще на початку 80-х на кастингу серіалу "Батьки". Тоді 14-річний Лео отримав головну роль, а Тобі зіграв у декількох епізодах.

Після того у кіно вони не перетиналися до 2012 року, а в реальному житті бачилися мало не щотижня: разом грали у бейсбол, ходили на баскетбольні матчі й навіть влаштовували спільні відпочинки. А рік тому знову зіграли разом: друзі у житті стали друзями на екрані у стрічці "Великий Гетсбі".

Актори неодноразово зізнавалися, що секрет їхньої дружби в тому, що вони розуміють одне одного з напівслова. Та й характери у них схожі. Є лише одна відмінність – Тобі вже десять років щасливий у шлюбі. А Лео і досі не знайшов свою єдину.

ІСПАНО-АМЕРИКАНСЬКА ДРУЖБА

Красуні Пенелопа Крус та Сальма Гайєк більше схожі на сестер, аніж просто на подруг. Коли 20-річна Пенелопа переїхала з Іспанії до США, Сальма стала чи не першою людиною, з якою та познайомилася.

Певний час вони навіть мешкали разом, однак лише спільна гра у фільмі "Бандитки" по-справжньому зблизила красунь. Їхній дует визнали найвдалішим за останнє десятиліття. Цікаво, що міцній дружбі красунь не заважає різне віросповідання. Пенелопа – буддистка, а Сальма – католичка.

30 РОКІВ РАЗОМ

Про дружбу оскароносних красунь Наомі Вотс та Ніколь Кідман знає весь Голлівуд, адже вони товаришують уже понад 30 років. Зараз акторки однаково успішні. Хоча на початку дружби у Кідман кінокар'єра складалася значно вдаліше, але Наомі не заздрила. В одному інтерв'ю вона сказала: "Успіх Ніколь завжди надихав. Коли в мене через невдачі опускалися руки, саме Нік закликала мене рухатися далі".

Що саме так здружило зіркових білявок для усіх секрет, але цим теплим стосункам можна позаздрити. Коли Наомі переживала розрив із Хітом Леджером, Ніколь усіляко підтримувала подругу. А після розлучення з Томом Крузом турботлива Наомі Вотс навіть переїхала до будинку Ніколь у Мельбурні. Бо та була на межі нервового зриву.

А 2005-го Наомі відмовилася від головної ролі у фільмі "Перекладачка", бо знала, що зіграти у цій картині мріє її подруга Ніколь Кідман.

Детальніше - у сюжеті "Сніданку з "1+1":