Каменських опублікувала відео невдалого стрибка з парашутом, який ледь не коштував їй життя

Каменських опублікувала відео, на якому в неї не розкрився парашут

Співачка передчувала недобре, однак вирішила таки здійснити свою мрію.

Поделиться:

Ведуча програми Розсміши коміка. Діти Настя Каменських опублікувала відео страшного стрибка з парашутом, який ледь не коштував їй життя.

Співачка вирішила здійснити свою мрію і стрибнути з парашутом. Разом з групою підтримки Настя попрямувала за місто, де трапилася трагічна історія. Ще в дорозі, співачка передчувала біду, однак від намірів не відмовилася.

Я божевільна, адже вирішила, що мені терміново потрібно стрибнути з парашутом. Я навіть не знаю, навіщо я це роблю. Ми вже під’їжджаємо до місця призначення, мені стає ще гірше, - розповіла Каменських.

Перед зустріччю з інструктором, співачка була настільки знервована, що розплакалася. Однак її вдалося заспокоїти і налаштувати позитивно.

У 4-хвилинному ролику Каменських не показала страшних подій. На відео є лише підготовка до стрибка та моменти хвилювання. Невідомо, чи збирається співачка ділитися жахливими кадрами в наступному відео.

Тренер проекту Голос країни 6 Потап в соцмережі прокоментував стан своєї колеги. Після складної операції Каменських пересувається на милицях.

Настя зараз почувається нормально, їй краще. Вона відійшла від операції. На жаль, травма серйозна, у неї була тривала операція. Тепер вона відновлює свої сили. Сподіваємося, вона швидко прийде в норму, але поки вона на милицях, - розповів Потап.

На своїй сторінці в Instagram Каменських опублікувала знімок на милицях та розповіла, як почувається.

Складно звикнути до цих палиць. Виїзд на перев’язку - це справжня пригода, - розповіла співачка.

Нагадаємо, під час стрибка з літака у Каменських не розкрився парашут. Співачка серйозно пошкодила ногу і вже перенесла складну операцію.

Новости по теме