Камерон Діаз і Моніка Беллуччі: Таємниці краси зірок (ВІДЕО)

Камерон Діаз і Моніка Беллуччі: Таємниці краси зірок (ВІДЕО)

Сніданок з 1+1 розкрив таємниці краси Камерон Діаз і Моніки Беллуччі

Поделиться:

Над деякими зірками час не має влади! Із-поміж них Камерон Діаз і Моніка Беллучі. Як цим знаменитостям вдається старіти красиво сьогодні розповів Сніданок з 1+1.

Камерон Діаз – 43! Однак своїх зморшок вона не тільки не соромиться – вона ними пишається! Нещодавно акторка написала "Книгу довголіття" про те, як старіти красиво. На обкладинці зірка позує з мінімальним макіяжем, і має неперевершений вигляд.

Усе життя Камерон Діаз грає ролі красунь. А 2015-го і взагалі вразила шанувальників своєю роллю у відвертій комедії "Домашнє відео: Тільки для дорослих".

А Моніка Беллуччі минулого року відсвяткувала 51-й день народження. Та стала найдорослішою в історії кіно "дівчиною Бонда".

Свою кінокар'єрув красуня почала у 26, а популярною стала, коли їй було за 30. Моніка Беллуччі впевнена: перші ролі режисери давали їй винятково через привабливу зовнішність. Та їх можна зрозуміти!

Акторка не визнає  пластичних операцій. І всіх жінок запевняє: головне природна краса.  За останні 25 років Моніка Беллуччі майже не змінилася. Про що свідчать її фото на червоних доріжках.

Як радить старіти модель із найдовшою кар'єрою у світі Кармен Делль Орефіче, дивіться у відео онлайн:

Читайте також: Які знаменитості народили після сорока