Канал 1+1 покаже концерт Олександра Пономарьова до 8 березня

Канал 1+1 покаже концерт Олександра Пономарьова до 8 березня

Канал 1+1 готує романтичні подарунки для своїх глядачок до Міжнародного жіночого дня. 8 березня о 22:20 у ефірі 1+1 буде показана телеверсія ювілейного концерту "Я люблю тебе..." головного романтика

Поделиться:

Канал 1+1 готує романтичні подарунки для своїх глядачок до Міжнародного жіночого дня. 8 березня о 22:20 у ефірі 1+1 буде показана телеверсія ювілейного концерту "Я люблю тебе..." головного романтика України Олександра Пономарьова.

У концертній програмі під акомпанемент симфонічного оркестру прозвучать ніжні і при цьому емоційні мелодії про кохання. Під час шоу співак виконає відомі хіти в незвичайному аранжуванні. Гостями вечора стануть Наталія Могилевська, Настя Каменських, Женя Толочний, Марія Яремчук, які заспівають разом з Олександром Пономарьовим на одній сцені.

Передувати показу телеверсії концерту буде фільм "1+1 вдома. 8 березня", в якому знялися ведучі каналу 1+1 і актори студії Квартал 95.

Крім кого, в переддень свята українки проведуть у два рази більше часу з героями улюбленого серіалу - "Величне століття. Роксолана". Так, 7 березня буде показано 2 серії поспіль захоплюючої історії про Хюррем. А о 22:00 глядачі побачать романтичну комедію "Кохання у великому місті 3".

Новости по теме