Канал "1+1" покаже реаліті-шоу "Хочу у "ВІА Гру"!

Канал "1+1" покаже реаліті-шоу "Хочу у "ВІА Гру"!

Канал "1+1" покаже унікальний музичний телевізійний реаліті-проект "Хочу у "ВІА Гру"! Автором ідеї, режисером та продюсером виступив Алан Бадоєв.

Поделиться:

Канал "1+1" покаже унікальний музичний телевізійний реаліті-проект "Хочу у "ВІА Гру"! Автором ідеї, режисером та продюсером виступив Алан Бадоєв.

- Коли Костянтин оголосив про закриття групи, я моментально відреагував на цю новину, - розповідає Алан Бадоєв. - Запропонував Костянтинові вдихнути нове життя у "ВІА Гру" і, найважливіше, вперше в історії шоу-бізнесу відкрити глядачам правду, як насправді простих дівчат перетворюють на дів сцени. Це не буде шоу на зразок "Фабрики" чи "Фактора А", це справжній шоу-бізнес. Ми будемо знімати й показувати все, як є.

Перший попередній кастинг у новий склад нещодавно розпущеного колективу "ВІА Гра" стартує у Києві 16 грудня.

- Ми покажемо весь процес, від початку й до кінця. З відібраними дівчатами працюватимуть найкращі стилісти, візажисти, музиканти, режисери – словом, усі ті люди, які працювали з колективом. А "тренуватимуть" новеньких ті самі діви, які працювали у "ВІА Грі", - продовжує Алан Бадоєв. - "ВІА Гра" стане абсолютно іншою. Костянтин хоче почати нову історію, з новими солістками, з новим, сучаснішим репертуаром. І якщо раніше учасниць обирали за певними параметрами, то тепер обмежень не існує. Ніяких заздалегідь продуманих образів у "ВІА Грі" немає. І навіть повненькі дівчата можуть стати солістками нового колективу.

Відбір буде проводити Костянтин Меладзе:

- Я вирішив почати з чистого аркуша. Я починаю нову історію культової групи "ВІА Гра"! Вперше я відкрию закулісся, і кожен зможе побачити, як створюються діви "ВІА Гри". Я чекаю зовсім різних дівчат, які вірять у себе. Мені потрібен талант і жива емоція. Разом ми створимо нове. Це буде справді народна група, яка народиться на очах у численних глядачів СНД. Разом з Аланом та його командою ми створюємо сенсацію телебачення і відчиняємо вікно в реальний шоу-бізнес.

Виробництво проекту здійснить компанія Алана Бадоєва Gaudi Studio.

Транслювати шоу будуть не тільки в Україні, але й у Росії та Казахстані.