Канал 1+1 запустив програму лояльності для своїх глядачів

Канал 1+1 запустив програму лояльності для своїх глядачів

1+1 відповідає любов'ю на любов. Ми хочемо віддячити за перегляд будь-якої програми на сайті

Поделиться:

1+1 відповідає любов'ю на любов. Ми хочемо віддячити за перегляд будь-якої програми на сайті 1+1 1plus1.ua і, навіть, більше — просто за відвідування сайту. Бо у цей непростий час для нас немає нічого важливішого за щиру повагу й взаємну турботу.

I love 1plus1 — унікальна програма лояльності для глядачів телеканалу 1+1. Основною винагородою є віртуальні бали, які користувач отримує за вхід на сайт 1plus1.ua, перегляд відео, запрошення друзів, коментарі до статей, "чек-ін" у програмі тощо.

Отримані бали можна обмінювати на сувеніри з фірмового магазину 1+1. Тут є брендові термо-чашки та фартухи, обгортки для паспорту й торби з еко-дружніх матеріалів "Ми любимо ТБ", кольорові олівці "1+1", набори "Олівець+ластик 1+1". Чим більше балів – тим більше сувенірів.

"Це унікальний інтернет-сервіс, на сьогоднішній день ніхто з телевізійних компаній на пострадянському ринку не робив нічого подібного. Ми щодня  маємо справу з щонайменше кількома мільйонами телеглядачів. Досі це був свого роду односторонній зв'язок: ми показуємо – глядачі дивляться. Останнім часом телеканал активно розвивав свої майданчики в Інтернеті і ми побачили, що глядачі не просто пасивно споживають контент, а й активно ним діляться, обговорюють, спілкуються між собою. Це дає телеканалу можливість краще відчувати настрої аудиторії та бути ближчим до глядача. Тому ми вирішили віддячити нашим глядачам за те, що допомагають нам ставати кращими. Наша програма лояльності – це такий собі довготривалий "шлюбний контракт" з найактивнішими з них", - зазначив директор з маркетингу каналу 1+1 Назар Панчишин.

Зареєструватись у програмі та дізнатись усі подробиці можна на сайті http://ilove.1plus1.ua