Кароль, Осадча і Горбунов про відкладання "Голосу. Діти"

Кароль, Осадча і Горбунов про відкладання "Голосу. Діти"

Перший ефір "Голосу. Діти" відбудеться 1 лютого на "1+1"

Поделиться:

Як ми вже повідомляли, заплановану на 25 січня прем'єру "Голосу. Діти" було відкладено на тиждень через трагічні події у Маріуполі. Творці, ведучі й наставники проекту не могли залишитися байдужими до страшної трагедії.  У соцмережах вони висловили співчуття родинам і друзям загиблих і повідомили: перший ефір дитячого співочого шоу відбудеться 1 лютого.

"Друзі, увага! "Голос діти" сьогодні транслюватися не буде.  Думаю, зі зрозумілих усім причин ... Пам'ятаємо, любимо, сумуємо. Дай Бог, щоб у цієї поганої війні більше не було жертв. Живімо в мирі та порядку ..."  -  побажала усім наставниця воклального шоу Тіна Кароль.

А ведуча Катя Осадча зауважила: маленькі учасники проекту надихають вірити в краще й пообіцяла, що їхні життєствердні голоси обов'язково пролунають на всю країну.

"Це були жахливі вихідні дні. Вибухи, обстріли, страшні новини, сльози, розпач і багато роздумів про наше майбутнє. Протягом зйомок діти дали нам віру в краще. Вони талановиті, щирі. Вони вірять, що все буде добре. Через трагічні події ми, звичайно,  перенесли перший ефір, але дитячі голоси обов'язково зазвучать вже наступної неділі", - написала Осадча.

Осторонь не лишився і колега Каті Юрій Горбунов. Він закликав співвітчизників триматися і не впадати у відчай, а також нагадав, що саме дитячими голосами промовляє світле майбутнє.

"Учора не відбулася довгоочікувана прем'єра "Голосу. Діти". Країна полита кров'ю, вмита сльозами. Новини невтішні, але віри у перемогу, у наш народ і Бога у нас ніхто не відбере! Дитячі голоси завжди будуть голосом совісті, надії на краще, голосом майбутнього нашої великої нації", - запевнив Юрій.

Прем'єра проекту "Голос. Діти відбудеться на "1+1" 1 лютого о 21:00. Життя починається з Голосу.

Читайте також: Катя Осадча розповіла, чим її вразили тренери "Голосу. Діти"