Кастинг проекту "Голос. Діти" на "1+1" відвідала рекордна кількість дітей

Кастинг проекту "Голос. Діти" на "1+1" відвідала рекордна кількість дітей

Учасниками відборів стали майже 1000 дітей з різних куточків України. 

Поделиться:

8-9 вересня в Києві відбулися відкриті кастинги проекту "Голос. Діти" на "1+1". Наразі учасниками відборів стали майже 1000 дітей з різних куточків України. Окрім того, спробувати свої сили на київському кастингу приїхали вокалісти з Грузії, Казахстану, Молдови, Латвії та Білорусі.

Нагадаємо, учасниками проекту можуть стати діти віком від 7 до 14 років. Перш ніж потрапити до зіркових тренерів, вокалістам треба пройти відбір продюсерської групи шоу. Після цього сто учасників потрапляють на сліпі прослухування, де їх уже оцінюватимуть та відбиратимуть у свої команди зіркові наставники.

Цікаво, що під час кастингів з українських пісень найчастіше звучала "Країна мрій" гурту "Воплі Відоплясова" у різних інтерпретаціях. Також членів журі здивувала варіація "Чом ти не прийшов" у бразильському стилі босанова та виконання "Чорнобривців" грузинською вокалісткою. Дівчаток, до речі, на кастингу було значно більше, тому із закордонних хітів найчастіше звучали пісні Beyoncе та Christina Aguilera. Проте було достатньо і фанів легендарних "The Beatles" та "Queen".

До речі, протягом усього шоу кожного учасника супроводжує професійний психолог, який допомагає впоратись із хвилюванням та стежить за емоційним станом вокалістів і їхніх батьків. "У дітей стресостійкість значно вища, ніж у дорослих.  І зазвичай діти швидко адаптуються, а заспокоювати найчастіше доводиться батьків. Тому в рамках проекту "Голос. Діти" ми працюємо і з вокалістами, і з їхніми мамами-татами", - каже Марина Гуменюк, психолог проекту.

Нагадаємо, ведучими проекту "Голос. Діти" стануть Юрій Горбунов і Катя Осадча. Імена зіркових тренерів продюсери обіцяють повідомити найближчим часом.

До речі, вже 20-21 і 27-28 вересня у Києві відбудеться відкритий кастинг дорослого "Голосу країни" - команда проекту обиратиме учасників п'ятого сезону. Цей кастинг також пройде у 12-му павільйоні ВДНГ. Для участі треба заповнити анкету: http://www.1plus1.ua/kastyngy/57