Катерина Осадча з'ясує, що пов'язує Сергія Притулу та Віталія Хомутинніка

Катерина Осадча з'ясує, що пов'язує Сергія Притулу та Віталія Хомутинніка

У новому випуску "Світського життя", який вийде в ефір у неділю 13 вересня о 23-10 на 1+1, Катерина Осадча завітає у Верховну Раду

Поделиться:

У новому випуску "Світського життя", який вийде в ефір у неділю 13 вересня о 23:10 на 1+1, Катерина Осадча завітає у Верховну Раду, де розпитає засмаглих та відпочилих народних обранців, де вони провели свої відпустки. 

Співачка-депутатка Злата Огневич, яка майже три тижні відпочивала в Іспанії, поділиться секретами, як добре зекономити на подорожі.

- Я маю стаж мандрівниці вісім років і, повірте мені, це не так дорого, як здається, адже є лоу-кости та сайти, де господарі самі здають своє житло, - каже Злата.

На відпустці вирішив не економити депутат Віталій Хомутиннік. Він цього літа  відпочив з родиною в Італії та Франції. Своїх витрат народний обранець не соромиться.

- Я маю достаньо прибутків не тільки щоб подорожувати, а ще й допомагати своїм виборцям, - каже Хомутиннік.

Ексклюзивно для "Світського життя" парламентар розкрив таємницю: нещодавно він породичався з телеведучим Сергієм Притулою, адже рідна сестра його жінки Катерина вийшла заміж за шоумена!

Із блокування робочого місця почалися пленарні засідання для віце-спікера Параменту Оксани Сироїд. До речі, депутатка цього літа залишилася без відпустки і тільки на кілька днів вибралася в рідне село до родини. 

Чи подобається Златі Огневич блокувати трибуну? Чи вільне зараз серце однієї з найкрасивіших депутаток Верховної Ради? Як погуляв на весіллі Сергія Притули Віталій Хомутиннік та як в них обох складаються стосунки з однією тещею? 

Не пропустіть сенсаційні зізнання у "Світському житті! В неділю, о 23:10, на 1+1.