Катя Осадча: "Мені здається, що гостьовий шлюб – це для мене"

Катя Осадча: "Мені здається, що гостьовий шлюб – це для мене"

Ведуча "Світського життя" розповіла про особисте

Поделиться:

Ведуча "Світського життя" Катя Осадча не втомлюється говорити про фінансове становище, конфлікти й амурні справи відомих політиків, співаків чи співачок, однак своє життя не виставляє напоказ.  Днями ведуча розповіла  "Отдохни", чому мовчить про особисте й не знайомить публіку з бойфрендом.

"У моєму житті є близька людина, але вона проти публічності, проти суспільного ексгібіціонізму. І це позиція, яку я приймаю. До того ж, нас складно побачити разом, бо я на світських заходах працюю, а просто так туди не ходжу. Та й він із зовсім іншої сфери, яка ніяк не перетинається з тією, яку глядачі бачать на екрані. Ми разом уже кілька років.

За цей час у нас з'явилися свої правила стосунків. Ніхто ніким не намагається керувати. Немає головних. І навіть теорію про те, що "чоловік повинен бути головою", я асимілюю в наступне – своє головування треба показувати вчинками, наприклад, куди поїхати у відпустку. І вирішити всі питання, пов'язані з цим. Люди, які не враховують інтересів одне одного, мабуть, не сходяться. Нам поки не вдається жити разом. Нам просто немає коли. У мене завжди зібрані валізи, і я в будь-який момент можу кудись поїхати чи полетіти. Не думаю, що це плюс для сімейного життя. Мені здається, що гостьовий шлюб для нас – найбільш робоча версія. Коли люди ходять одне до одного в гості, то так можна прожити дуже довго – ніхто нікого не напружує і почуття завжди свіжі".

Повну версію інтерв'ю з ведучою читайте тут

Нагадуємо, що тепер програма "Світське життя" виходить на "1+1" щоп'ятниці о 22:30.