Що пов'язує Вірку Сердючку та її сценічну маму?

Що пов'язує Вірку Сердючку та її сценічну маму?

Днями Андрій Данилко повернувся з Америки після гучної прем'єри комедії "Шпигунка" у Нью-Йорку.

Поделиться:

Днями Андрій Данилко повернувся з Америки після гучної прем'єри комедії "Шпигунка" у Нью-Йорку. У стрічці Вірка Сердючка з'явилася в образі себе з піснею "Лаша Тумбай".

Вітаючи артиста з голлівудським дебютом, Катерина Осадча авансом нагородила Андрія статуеткою "Оскара" від "Світського життя". Зараз триває світовий прокат стрічки, його вже подивилися сотні мільйонів глядачів. Проте сам Данилко фільм ще не бачив і не має такого бажання.

Щоправда, артист дуже задоволений тим, що дебютував у великому світовому кіні, та ще й знімався не безкоштовно. Андрій розповість Катерині Осадчій, який гонорар він отримав в Голлівуді та як під його хіти "запалювали" на вечірці після прем'єри голлівудські зірки Мелісса Маккарті та Джейсон Стетем. А також зізнається, чому проігнорував американські музеї та влаштував відчайдушний шопінг у США.

Також Андрій Данилко розповість, чому більше не може зніматися у вітчизняних мюзиклах та чи збирається надалі розвивати кар'єру в Америці.

Американський тріумф з Данилко розділила його сценічна "мама" Інна Білоконь. Виявляється, що їх пов'язують стосунки довжиною 22 роки!

Вперше у "Світському житті" Андрій прокоментує близькі стосунки з Інною, адже поцілунок пари, який зафіксували фотокамери в Маямі, був справжній!

Про що зараз мріє Андрій Данилко, чи збирається далі штурмувати Голлівуд, скільки заробляє його сценічна "мама",та що б артист запитав в Яценюка?

Не пропустіть відверте інтерв'ю тепер вже світової зірки "Світському життю" сьогодні, о 23-05, на 1+1.