Осадча показала свої пам'ятні капелюшки і згадала, як сварилася з Тіною Кароль

Осадча показала свої пам'ятні капелюшки і згадала, як сварилася з Тіною Кароль

"Світському життю" 10 років!

Поделиться:

"Світському життю" 10 років! Із нагоди цього свята незмінна ведуча програми про багатих і знаменитих розповіла "Сніданку з "1+1" про найцікавіше за цей час  і показала свої головні убори, до яких ставиться по-особливому. Так, одними з найбільш пам'ятних зірка назвала капелюшки у формі серпентарію, чашки кави, золотого батона, відра попкорну, крісла й грошей.

"У цьому я працювала у ніч виборів, у цьому святкувала 5-річчя "Світського життя", а в цьому ходила до Верховної Ради", - поділилася спогадами Осадча.

Окрім того, Катя зізналася, що протягом десяти років герої програми-по-різному ставилися до "Світського". І навіть порівняла ці взаємини зі стосунками чоловіка з дружиною.

"Було абсолютно різне. Ми зі знаменитостями переживали їхні негаразди й радощі. Сварилися, ледь не билися, і мирилися. Багато зірок на нас ображалися, зокрема Ірина Білик і Тіна Кароль", - згадала Катя й проанонсувала: про інцидент із Тіною йтиметься уже сьогодні о 23:00 у "Світському житті".

Також Катя сказала, що за час роботи телеведучою взяла понад 1000 інтерв'ю. А найбільшими професіоналами своєї справи назвала голлівудських зірок, які вміють грамотно вийти навіть із глухого кута.

"Не буває незручних запитань. Буває вміння чи невміння відповісти", - сказала Катя. А наостанок  повідомила, як, власне, відбуватиметься святкування ювілею програми: "Десятиріччя ми вирішили відзначити з нашими телеглядачами. Ми підготували великий святковий концерт на березі Дніпра. "Світське життя" побудувало величезну сцену, де ми зустрічали 10 українських зірок, із якими нас поєднує дуже-дуже багато. Ми згадали, як вони гладшали й худнули, як вони виходили заміж і розлучалися…"

Про все це наступної п'ятниці, 24 липня, о 21:00 на "1+1".

Як Катя Осадча сварилася з Іриною Білик? Кого Осадча називає головним чоловіком свого життя? Як зірка відпочиває від знімань? Про це та інше у "Сніданку з "1+1".