Катя Осадча розпитає останнього москаля про "тортури" в Росії

Катя Осадча розпитає останнього москаля про "тортури" в Росії

 Катерина Осадча завітає на знімальний майданчик другого сезону серіалу

Поделиться:

В новому випуску "Світського життя", який вийде вже у неділю, о 23.00 на 1+1, Катерина Осадча завітає на знімальний майданчик другого сезону серіалу "Останній москаль".

Перший сезон зібрав рекордні показники, тому творці комедійного серіалу вирішили продовжити пригоди головних героїв села Великі Вуйки. 

Наразі зйомки проходять в музеї "Пирогово", і це місце навіює виконавцю головної ролі Валєри - російському актору Ігорю Скрипко, сентиментальні думки.

"Мені під час зйомок першого сезону зустрічалися тільки гарні люди, - зізнався він Катерині Осадчій. - Ось я повернувся сюди, потягнувся і подумав: "Нарешті!"

Ігор Скрипко також розповів, чи зазнав він "тортур" на батьківщині після зйомок в українському серіалі та й ще в ролі "москаля":

"Спочатку здійнявся в пресі галас, а потім мої колеги та педагоги подивилися і їм сподобалося!"

Не нудьгували на знімальному майданчику і "куми" Іван та Бодя у виконанні Юрія Горбунова та Володимира Ніколаєнко. 

Юрій Горбунов похвалився новим гардеробом свого персонажа та розповів, чому цього разу не наважився набрати вагу. А Володимир Ніколаєнко поділився, як насолоджувався славою на Західній Україні. 

Як зустрічають Ігоря Скрипко українці в Європі? Які стосунки в реальному житті склалися між молодим актором та його партнеркою - українською акторкою Галиною Безрук?  Як ставиться до підвищенної уваги жінок Юрій Горбунов та як Володимир Ніколаєнко співпрацює на одному майданчику з акторами з Росії?

Не пропустіть! "Світське життя", в неділю, о 23.00, 1+1.