Катя Осадча розповіла, які уроки "Маленькі гіганти" отримали на проекті

Катя Осадча розповіла, які уроки "Маленькі гіганти" отримали на проекті

Дивіться прем'єру "Маленьких гігантів" уже 11 жовтня о 21:00 на "1+1"

Поделиться:

Ведуча "Маленьких гігантів" Катя Осадча разом із всією країною чекає на прем'єру дитячого талант-шоу 11 жовтня.

Вона на власні очі бачила, як спрагло учасники всотували поради своїх тренерів, тож щиро вболівала за кожного. У інтерв'ю ivona.bigmir.net Катя розповіла, що "Маленькі гіганти" - не з тих, хто просто мріє про славу. І хлопчики, й дівчатка, і солісти й дуети наполегливо працюють заради власного успіху й опановують важливі уроки на проекті.

"Малеча розуміє, що в цьому житті нічого просто так не дається. Кожна телевізійна зйомка, виступ, репетиція, кожен епізод - велика робота. Далеко не всі дорослі можуть усвідомити це. Наприклад, мені часто пишуть у Фейсбук: "Я хочу, щоб мені пощастило в житті так само, як і вам". А діти з юних років розуміють, що для того, щоб чогось досягти, необхідно подолати величезний шлях і докласти чимало зусиль.

До прикладу, Наталя Могилевська сказала одній дівчинці: якщо та ніяк не розвиватиметься в тому, що вміє, вона ніколи не стане тим, ким мріє бути. Діти запам'ятовують все, що їм кажуть викладачі. Згадаймо себе маленьких. Коли нам вчителі давали якісь поради, ми їх слухали і пам'ятаємо навіть тепер, через багато років", - сказала ведуча проекту.

Дивіться прем'єру "Маленьких гігантів" уже 11 жовтня о 21:00 на "1+1".