Катя Осадча зворушливо написала про те, як навчилася бути наодинці

Катя Осадча зворушливо написала про те, як навчилася бути наодинці

Ведуча "Світського життя" вирушила до Лондону

Поделиться:

Днями ведуча "Світського життя" Катя Осадча вирушила до Лондону – міста, у якому свого часу навчилася отримувати насолоду від самотності. 

Про те, що саме в британській столиці вона припинила почуватися нещасною людиною, Катя зворушливо написала у своєму Інстаграмі.

"Вперше я приїхала до Лондона у вересні 2000 року, за день до свого сімнадцятиріччя. Нове місто, нова модельна агенція, нові сусідки по модельній квартирі. Я не любила нові міста, тому що потрібно було будувати побут по-новому, звикати до нових реалій. Я не пам'ятаю всіх деталей та імен, але точно пам'ятаю стан самотності, який супроводжував мене майже весь час.

Без батьків, без друзів. Я пам'ятаю, як у день народження їхала у метро і думала, що я дуже нещасна людина, але згодом звикла до міста, до людей, з якими працювала, з'являлися друзі. Пам'ятаю, як щодня ходила у Британський музей, тому що тільки там могла в спокої читати і готуватися до сесії. З тих пір я навчилася бути наодинці з собою", - розповіла Катя.

Про власне життя Катя розповідає в соцмережах, а про особисте політиків і зірок шоу-бізнесу - у проекті "Світське життя". Вмикайте програму про багатих і знаменитих щоп'ятниці о 22:50 на "1+1".

Новости по теме