Казанін одружився у 18 років, а Зеленський святкував весілля у боулінг-клубі

Казанін одружився у 18 років, а Зеленський святкував весілля у боулінг-клубі

Зірки "Кварталу-95" розповіли про особисте

Поделиться:

Із нагоди десятиріччя "Кварталу 95" зірки студії розкривають глядачам усі секрети свого творчого та особистого життя у документальному фільмі "Квартал і його команда". Так, у минулому випуску з'ясувалося, що Степан (Cергій) Казанін – найдосвідченіший сім'янин із-поміж коміків. Важко повірити, але його шлюбові 21 рік. Зі своєю коханою Наталією білявий "кварталівець" одружився ще студентом, у 18 років. Зараз щаслива пара виховує двох синів, які, як і діти інших коміків, звикли до того, що тата часто не буває поруч.

"Коли чоловік приходить додому, я  кажу молодшому (3 роки. - Авт) синові: "Петрусю, дивись, тато! То він спочатку біжить до телевізора, а вже потім до дверей", - розповіла дружина Казаніна.

А улюблений комік мільйонів Євген Кошовий зізнався, що через завантаженість у "Кварталі" та участь у проекті "Танці з зірками" не мав часу побратися з коханою дівчиною. І тільки натанцювавшись досхочу, повів свою другу половинку під вінець.

"Ми напозичали грошей і влаштували собі шикарне свято. Мені все сподобалося, а ось Ксюха була на другому місяці вагітності. Тож після весілля я рахував гроші, а вона спала", - згадав Євген.

Тоді задоволений веселим гулянням Женя ще не уявляв, що все найяскравіше – попереду. Так, із пам'яті Кошового ніколи не зникне день народження першої донечки Варвари.

"Я був на восьмигодинному шоу під назвою "Передпологові перейми": кулька гумова з ріжками, я в халаті в бахілах розповідаю анекдоти, співаю пісні, вірші читаю, засинаю на ходу", - поділився спогадами Євген і додав, що плакав від щастя, коли узяв на руки крихітну дитину.

Історію свого щастя переповів і Володимир Зеленський. Понад десять років тому гуморист відшукав "вікно" між гастролями й концертами й таки перетворив на законну дружину своє шкільне кохання – Олену. Відзначивши весілля у криворізькому боулінг-клубі, Володимир вирушив підкорювати столицю. Молода дружина лишилася у Кривому Розі… На щастя, не надовго. Після року мандрування комунальними квартирами пара орендувала житло, у якому, власне, й пролунав сміх першого найбільшого скарбу Зеленських - донечки Саші.

Про що старша донька Володимира слізно благає тата? І що робить комік, аби виконати прохання дівчинки, дивіться у відео: