Пліткарі "причепили" Клочковій силіконові груди, а Руслану позбавили білизни - "ТСН. Особливе"

Пліткарі "причепили" Клочковій  силіконові груди, а Руслану позбавили білизни - "ТСН. Особливе"

Олександр Пономарьов б'є жінок, а Яна Клочкова зробила собі силіконові груди - це чутки, які насмішили зірок і довели їх до розпачу. Як реагують знаменитості на плітки про себе, дізнавалися кореспонденти "ТСН. Особливе".

Поделиться:

Олександр Пономарьов б'є жінок, а Яна Клочкова зробила собі силіконові груди - це чутки, які насмішили зірок і довели їх до розпачу. Як реагують знаменитості на плітки про себе, дізнавалися кореспонденти "ТСН. Особливе".

Співачку Руслану вже ховали через автокатастрофу і навіть отруєння грибами. Вона переповідає чутки про себе з усмішкою. Але визнає - коли про все це дізнавалася її мама, було не до сміху.

Тож, щоб не засмучаватись, Руслана розповідає веселу історію:

"Чутка, яка дуже довгий час за мною тягнулася, що я виступаю без трусів. От Руслана виступає без трусів. Нашо їй це – невідомо".

Тим часом музикант Олег Скрипка завдяки чуткам отримав земляка мало в кожному другому прихильникові. Його місцем народження називають і Львів, і Херсон.

"А один хлопець підійшов і отак з упевненістю: "Олежа, пам'ятаєш, як ми з тобою у ресторані грали в Донецьку?" - сміється Скрипка.

Аби припинити чутки, лідер ВВ вкотре розповідає історію свого народження:

"Я народився в Таджикістані, потім дитинство провів в Росії, у Мурманській області, і вже в дорослому віці приїхав до Києва".

Олег "Фагот" Михайлюта нісенітниці про себе чує постійно. Але варто було захворіти на кілька місяців, як він опинився за ґратами.

"Найсмішніше, це те, що мене колись завалили за торгівлю наркотиками", - пригадує Фагот.

А ось Олександр Пономарьов пліток про себе навіть не хоче згадувати. Адже його завжди чіпляють за чутливі місця.

"Було, що ніби хтось завагітнів від мене. Що я жінок бив. Брехня повна, це мій принцип життєвий - ніколи не бити жінку і не піднімати руку взагалі, - каже співак. - Просто дехто знає, чим мене можна зачепити".

Олімпійській чемпіонці Яні Клочковій здається, що обєктом для пліткарів вона стала, щойно зняла спортивний купальник і вбралася у сукню.

"Найбільш безглузда плітка, яку я завжди згадую, що я збільшила груди. Я не знаю, звідки це взялося", - зізнається спортсменка.

Нагадаємо, усі випуски "ТСН. Особливе" онлайн дивіться на сайті 1+1 у розділі "Відео".