Книги "Війна очима ТСН" та "94 дні. Євромайдан очима ТСН" на Львівському Форумі видавців

Книги "Війна очима ТСН" та "94 дні. Євромайдан очима ТСН" на Львівському Форумі видавців

Разом із героями видання - кореспондентами ТСН Олександром Загородним та Андрієм Цаплієнко - її автор Ольга Кашпор представить книгу учасникам та гостям

Поделиться:

З 10 по 13 вересня книги "Війна очима ТСН" та "94 дні. Євромайдан очима ТСН" будуть представлені на 22-му Форумі видавців, що пройде у Львові.

Зокрема, 11 вересня у Палаці мистецтв (вул. Коперника, 17) відбудеться презентація книги "Війна очима ТСН" в рамках Форуму. Разом із героями видання - кореспондентами ТСН Олександром Загородним та Андрієм Цаплієнко - її автор Ольга Кашпор представить книгу учасникам та гостям Форуму. Початок презентації о 17:00

Нагадаємо, що "Війна очима ТСН"— це книга та мультимедійний проект, що складається з 28 проникливих історій у вигляді есе, а також розширеної версії відео-розповідей, інформаційних довідок та інтерактивної карти, зібраних на сайті http://war.tsn.ua/. Герої проекту — журналісти та оператори, які невтомно їздять у відрядження до зони АТО.

"94 дні. Євромайдан очима ТСН" — це колективне бачення  журналістів, операторів, редакторів і ведучих ТСН, для кожного з яких Євромайдан став не лише роботою, а й важливою сторінкою життя. За матеріалами команди ТСН в фотофактах та спогадах відтворено хронологію подій тих буремних днів.

Придбати книги можна у книгарнях України, на сайті http://war.tsn.ua/, а також під час книжкового ярмарку Форуму (3 поверх, стенд 310а)