Кого зіграє Святослав Вакарчук у кіно

Тренер проекту Голос країни 6 зніметься в українській стрічці.

Поделиться:

Фронтмен гурту Океан Ельзи і зірковий тренер проекту Голос країни 6 зніметься в кіно. Святослав Вакарчук отримував безліч пропозицій стати кінозіркою. Погодився до цього часу лиш на документальну стрічку ОЕ.20 Live in Kyiv, яка присвячена двадцятій річниці існування гурту Океан Ельзи.

Однак уже в травні 2017 року розпочнуться зйомки фільму режисера Романа Балаяна зі Святославом Вакарчуком в головній ролі. Крім тренера вокального конкурсу Голос країни 6 у стрічці ще зніматиметься дівчина років 17-18, але актрису на цю роль режисер ще не шукав.

Я пишу роль під його характер - він нікого не повинен грати, крім самого себе. Але я маю на увазі не співака, а людини з такою ж органікою і характером, - розповів Роман Балаян.

Режисер розповів Вести, що Вакарчук мав зніматися в його психологічній драмі Райські птахи (2008 р), але в той час лідер ОЕ був на гастролях, тому спробувати себе в новому амплуа так і не вдалося.

Нагадаємо, 24 серпня, в День Незалежності України, канал покаже спеціальний проект Океан Ельзи. Без меж - телеверсію концерту гурту в Дніпрі у рамках Світового туру 2016-2017.

Новости по теме