"Кохання у великому місті" оселиться на 1+1!

"Кохання у великому місті" оселиться на 1+1!

З 31 березня на 1+1 прем'єра 8-серійного серіалу "Кохання у великому місті"! Ті, хто не встиг побачити "Кохання у великому місті-3" в кінотеатрі

Поделиться:

З 31 березня на 1+1 прем'єра 8-серійного серіалу "Кохання у великому місті"! Ті, хто не встиг побачити "Кохання у великому місті-3" в кінотеатрі, тепер мають шанс дізнатися, чим же закінчилася трилогія, а ті, хто вже подивився стрічку на широкому екрані, зможуть відкрити її для себе заново - в ефір вийде розширена версія комедії, що включає безліч сцен, які не ввійшли в кіноваріант. Дивіться першу серію серіалу "Кохання у великому місті" в понеділок, 31 березня, о 21:00 на каналі 1+1!

У житті кожного батька рано чи пізно настає момент, коли дружина відлітає на заслужений відпочинок, а він залишається сам на сам з рідною дитиною. Здавалося б, нічого складного! Так думали й Ігор (Володимир Зеленський), Артем (Олексій Чадов) і Сауна (Віллі Хаапасало), навіть не підозрюючи, який вир пригод їх закрутить. Змучені радощами батьківства, хлопці зустрічають свого давнього приятеля Святого Валентина. Знімаючи стрес за пляшкою віскі, хлопці жартома висловлюються за те, щоб їхні діти скоріше стали дорослими. А вранці шоковані татусі виявляють, що мрія здійснилася, а вони тепер на власній шкурі зрозуміють, що значить приказка "великі діти - великі проблеми"...

Роль Святого Валентина, як і раніше, грає Філіп Кіркоров. На роль світової зірки, про яку мріє Святий Валентин, розглядалася кандидатура Моніки Белуччі. Актрису практично засватали в кіношні кохані співака, але в останній момент щось не склалося, і довелося шукати їй заміну. Недовго думаючи, режисер і продюсери зупинилися на Шерон Стоун, з якою Кіркоров, як виявилося, знайомий уже давно. Спочатку героїня Стоун мала бути кантрі-виконавицею, але під час зйомок актриса сама запропонувала образ ексцентричної рок-зірки і придумала собі британський акцент (це модний тренд у середовищі американських рок-зірок).

Знімали серіал в Москві та в Лас-Веґасі. Під час роботи над сценою погоні в дусі Дикого Заходу навіть довелося перекривати шосе в горах неподалік Веґаса. Будинки героїв знімали в Москві. Квартиру героїв Брежнєвої та Чадова знімали в спеціально побудованих декораціях, а квартиру героя Владимира Зеленського - у звичайному житловому будинку в одному з арбатських провулків.

Одна з улюблених сцен команди фільму - фінал на Патріаршому мосту. Робота над ним припала на кінець знімального періоду, і у групи було відчуття, що всі прощаються одне з одним. До речі, Патріарший міст уже фігурував у попередніх частинах трилогії.